Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 wrz 2009, 15:23

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Zdrowia, Zdrowia i Zdrowia dla Kacperka!! Hihi i pamietam rok temu jak czytalam ile z Was sie juz rozdwoilo :D i leciala jedna za druga, ale to bylo przezycie wspaniale! :)))))))))) :ico_brawa: :ico_buziaczki_big: :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_buziaczki_big: :ico_brawa: :ico_buziaczki_big: :ico_brawa: :ico_buziaczki_big:

Zirca, ja jestem slaba i pownie bym dala szanse, moze zrozumial - ale nawet jakbym doszla do wniosku ze ok, to udawalabym ze w Polsce sie zastanowie - niech sie chlopak martwi czy wrocicie czy nie ;) jestem taka wredna :ico_placzek:

My wrocilysmy odd dentysty - wszystkie zeby zdrowe juz jupiii :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Bylam tez na uczelni i dostalam indywidualna organizacje studiow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: co tez mnie cieszy bardzo :)

A dzisiaj jak mi sie nie odwidzi to zrobie nalesniki ze szpinakiem i serem feta :) to tez mnie cieszy - tylko najpierw znow podloge musze umyc bo moja mala brudzi okropnie :ico_zly:

Boje sie troche popatrzec na plan zajec bo mam 13 przedmiotow do zaliczenia z powodu roznic programowych - to prawie jak dwa lata w rok robic :ico_placzek: no ale nic damy rade! :)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 15:40

Heloo

KACPERKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN, DUZO ZDROWKA I USMIECHU :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Eris spi, a ja biore sie za obiad, dzis robie Chili Con Carno jakos mi sie zachcialo.
Pytalam sie wczoraj P. kiedy bedziemy sie starac o druga dzidzie i nic mi nie odpowiedzial, on tak szybko nie chce miec drugiej.
Jeszcze wczesniej powiedzial do mnie, jak Erik bedzie wiekszy i madrzejszy juz to wtedy postaramy sie o kolejne dziecko....

Kolejny dzien bigunki, nie wiem od czego to jest, nie wiem czy to na zabki czy moze rekacja na szczepionki, jak bylismy na bilansie roczniaka to dostal dwie, jedna od ospy wietrznej a druga od pneumokokow, narszcie ostatnia.

miszka, to Natalka duza dziewczynka, wielkie :ico_brawa_01: , pieknie sie chowa

Erik mierzy 79,3 cm i wazy 1115kg

Milego dzionka :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 16:26

yoanna, na bank dasz rade zdolna bestia z Ciebie :-D
Pati85, chyba na zabki to rozwolnienie - w sumie nie wiem czy po szczepieniu moze byc rozwolnienie :ico_noniewiem:
u Igi 3 kupska to norma :ico_olaboga:

Iga uwielbia makaron nitki wciagac :ico_olaboga: zabilaby sie o niego :ico_olaboga:
i juz tak ladnie chodzi :ico_brawa_01: teraz wiekszosc czasu juz spedza na nogach nie na czworaka :ico_brawa_01:
kurcze ciagle nie wiem czy powiedziec rodzinie juz o :ico_ciezarowka: czy poczekac do grudnia...
korci mnie zeby powiedziec bo jestem taka HEPPPPPPYYYYYYYYYYYY :-D :-D :-D
i chce kazdemu o tym spiewac :ico_oczko:
tylko tesciowej bym najchetniej nie mowila :ico_nienie:
wiecie ja mam do niej taka awersje je juz zaznaczylam Marcinowi ze wole zeby ona wogole nie przyjezdzala jak sie dziecko urodzi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

23 wrz 2009, 17:19

heja :-)

dziewczyny bardzo serdecznie dziękujemy za życzonka!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big:

Kacperku z okazji Twoich 1 urodzinek dużżżżżo zdróweczka i tylko szczęśliwych i słonecznych dni!!!!
Obrazek

później wkleje jakieś zdjęcie z naszych urodzinek!

Marta cieszę się razem z tobą -wami że jesteście szczęśliwi !!!! super :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-09-23, 17:24 ]
kurcze ciagle nie wiem czy powiedziec rodzinie juz o czy poczekac do grudnia...
wiesz co Marta ja ci powiem na swoim przykładzie,czekałam te 3 miesiące bo bałam się że jak wszystkim opowiem to zapesze albo inni i stanie się coś złego :ico_noniewiem: :ico_placzek: więc czekałam i jak już było takie pewne rozśpiewałam wszystkim!!! wiem to nie jest łatwe,tymbardziej jak jest się z dala od najbliższej rodzinki,a my tu wtedy zdążyliśmy przyjechać to już w ogóle nowe miejsce,wogóle nowe życie i ciąża,taka radość i strach,ale i tak przecież zrobisz jak uważasz i jak czujesz ,ale na pewno będzie wszystko ok

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2009, 18:46

Dziękujemy wszystkim za życzenia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
imprezke robimy dopiero w sobote, dziś by uczcić urodzinki pojechaliśmy do takiego małpiego gaju dla dzieci i wiecie co zamkneli całą hale na amen :ico_zly: :ico_zly:
więc na pocieszenie poszliśmy do nexta i kupiliśmy małemu super spodnie na szelkach :-D
korci mnie zeby powiedziec bo jestem taka HEPPPPPPYYYYYYYYYYYY :-D :-D :-D
wiesz ja nie czekalam od razu wszystkim trąbiłam bo tak się cieszyłam a bylo to w 5 tygodniu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 wrz 2009, 19:23

A ja dowiedzialam sie w 4 miesiacu ;) i i tak czekalam 2 tygodnie na to zeby powiedziec rodzicom :D ale pewnie bym nie czekala? Zeby powiedziec mamie i tacie a z cala reszta tak :)

[ Dodano: 2009-09-23, 20:26 ]
W ogole chcialam Wam powiedziec ze ucze Nine ze najpierw jemy kolacje lyzeczka, pozniej kapiemy a pozniej myjemy zabki, jest wkladana do lozeczka i idzie spac (i co?) robie tak tylko przy moim M :ico_placzek: :ico_placzek: a jak go nie ma to butla do buzi i idzie spac :ico_placzek: :ico_placzek: bo oszczedzam na tym z 30 minut ;( a mi tak spieszno do czytania ksiazek bo przez dzien nie moglam :( gdyby nie jadla mi w nocy to moze bym sie zmusila a tak to jaki sens jak o 2 a czasem nawet o 24 juz dostaje butle?

A u Was jak przesypiacie cale noce? Bo u mnie gorzej niz bylo - czasem nawet 3 pobudki - chociaz dzis spalam do 10 ale tylko dzieki mojemu M bo on mnie rano nie obudzil i zajal sie malenstwem - az bylam zmeczona od takiego dlugiego spania ;)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2009, 21:55

Agusia1982, no widzisz sama nie wiem co zrobie...zobaczymy

adia26, ja w pierwszej ciazy tez od razu powiedzialam ale teraz mam jakiegos cyka troche sama nie wiem...chya poprostu nie chce zeby tesciowa wiedziala :ico_haha_01:
yoanna, Iga od 9 miesiaca chodzi spac kolo 7 30 zasypia o 8 i spi do 6 pozniej biore ja do lozka daje cyca i spi generalnie do 8 ale czasem ma szczala i juz przed 7 wstaje :ico_olaboga:
w nozy obudzila mi sie przez te 3 miesiace moze ze 3 razy ale cyca jej nie dalam :ico_nienie: bo jakbym jej raz dala to by sie ciagle budzila :ico_olaboga:

kurde cos mnie gardlo boli :ico_chory:
oby nie choroba jak rano mnie bedzie bolec to wezme oscillococillum - to zawsze mi pomaga :ico_sorki:
Zamowilam dzis torcik dla Igi ale jutro dostane potwierdzenie czy bedzie na bank-truskawkowy na smietanie z napisem :-D
a tort w Polsce jaszcze nie wiem jaki smak ale z krowkami :-D
za tydzien w sobotel lece do PL
troche sie cykal bo to pierwszy trymestr :ico_chory: ale bedzie ok :ico_sorki:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 wrz 2009, 08:37

witam dziewczyny no naszą :ico_ciezarowka:
ucze Nine ze najpierw jemy kolacje lyzeczka, pozniej kapiemy a pozniej myjemy zabki, jest wkladana do lozeczka i idzie spac (i co?) robie tak tylko przy moim M a jak go nie ma to butla do buzi i idzie spac bo oszczedzam na tym z 30 minut ;(
no ładnie ładnie a Nina sie nie buntuje u nas wieczorny rytuał zajmuje jeszcze wicej czasu bo mały siedzi na topku i robi kupe i to codziennie a jak bym go nie wysadziła to potem stoi w łożeczku i steka :ico_olaboga:
a mi tak spieszno do czytania ksiazek
co to jest ksiązka :ico_placzek: :ico_placzek: ja ostatnio czytam tylko bajki :-D :-D
my w nocy też już nie cycujemy od 2 tygodni mały dostawał przez 3 dni wode jak się obudził z butelki ze smoczkiem ale widocznie nie potrzebował już pić . Teraz budzi się raz w nocy tak koło 3 i chce zeby go zabrac do nas :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

24 wrz 2009, 10:45

Witam dziewuszki.

Najpierw spoznione ale szczere zyczonka dla roczniakow Nicolasa i Kacperka :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

My po weselisku jestesmy, było super pobawilam sie jak szalona :-D trosze winka piłam, a jedzenie było pyszne. Fotki mam tylko w domu przed wyjsciem bo zapomnialam aparatu zabrac tak sie spieszyłam :-)

mmarta81, wiesz ja tez chcialam poczekac do 3 miesiecy bo kiedys poroniłam w 9 tygodniu i obiecałam sobie ze bede czekac az wszystko bedzie oki. Niestety reszta rodzinki dowiedziała sie jak trafilam do szpitala z Filipkiem bo dostałam krwotoku i lezalam na podtrzymamiu, wiec to był podwojny szok,, nie dosyc ze w ciazy to jeszcze zagrozonej.
Wiec sama nie wiem jak jest lepiej.

yoanna, ze spaniem to u nas jest okropnie, mały potrafi płakac co godzinke :ico_olaboga: jak był malutki to przesypiał całe noce, a od kiedy zabki sie zaczeły przebijac to nie chce spac.

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 wrz 2009, 11:29

Dzien dobry

Kurde ja nie moge sie powstrzymac przed dawaniem jej tej butelki - bo wstaje i w 15 sekund butla do niej leci - wiec to takie chwilowe pobudki, no ale dobra, zmobilizuje sie poki moge wysypic sie w dzien musze ja przestawic bo przyjdzie mi studiowac i regularnie wstawac rano i bede miec problem! W ogole zastanawialam sie czy nie kupic stoperow do uszu :ico_wstydzioch: bo ona nie placze mi w nocy tylko stęka :D marudzi ale to takie niegrozne tylko mi przeszkadza wiec wstaje daje mleko i spie dalej .. a gdybym tego nie slyszala to moze poszlaby spac dalej? Ajajjj

Wiola poka fotki z domu chociaz :) dziwne ze wesele tak w srodku tygodnia nie? Czy mi sie mieszaja dni albo jakies swieto bylo?

Wróć do „Przedszkolaczki”