Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2009, 22:00

adia26, lece w sobote i wracam w sobote 24.10 zostaje w Bristolu do 21.11 i znowu lece na 3 tyg :-D
kurde ale troche cyk nie bo 1 trymest a tu troche latania...
Z Iga tez lecialam ale w 2 trymestrze

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2009, 22:12

mmarta81, oj to długo cie nie będzie :ico_noniewiem: ale jeśli sie dobrze czujesz to chyba przeciwskazan do latania nie ma :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2009, 22:25

adia26, no niby nie ma wiec sie pocieszam :-)
wiecie co mnie to czeka to podwujne karmienie :ico_haha_01: tylko co Iga zrobi jak malenstwo sie przyssa do jej cycusia to ja nie wiem bedzie wojna :ico_olaboga:
ona moze byc zajete zabawo a powiem tylko cycus rzuca wszystko i leci pendem do mnie ,albo sama podchodzi szarpie mi bluzke i krzyczy to to to :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2009, 22:31

do jej cycusia to ja nie wiem bedzie wojna :ico_olaboga:
ona moze byc zajete zabawo a powiem tylko cycus rzuca wszystko i leci pendem do mnie ,albo sama podchodzi szarpie mi bluzke i krzyczy to to to :ico_olaboga:
może sama odrzuci bo przeciez mleczko ci sie zmieni :ico_noniewiem: ,mozna tak dwójkę karmić może być ci ciężko :ico_noniewiem:

no nic ja spadam się kurować :ico_chory: dobranoc :ico_spanko:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

30 wrz 2009, 00:06

adia26, nie dziwie Ci się że martwisz sie o swojego Okruszka....sam fakt, że coś mu tam będą majstrować, to przecież mega wrażliwe miejsce....i ta narkoza!!!! :ico_olaboga:

dziewczyny...oglądam tak te filmy i zdjęcia.....i kurczę-zazdroszczę.....Alowi nie chce sie chodzić..... :ico_olaboga:

mmarta81, śliczna ta moja Synowa :ico_brawa_01: i Ty też świetnie wyglądasz :ico_brawa_01:
co do chusty-na początku jest troche paniki, bo to masę materiału-5 metrów :ico_szoking: ale bardzo szybko wchodzi do głowy
masz na zachete-filmik przykładowy z mega ciachem :-D
http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0

a my bylismy dzis na basenie, bo zapisalismy sie na ten gym
http://www.westwood.ie/

Al wpadł w panikę....tylko stopki zamoczył :ico_olaboga: strasznie płakał :ico_placzek:
może jutro bedzie lepiej... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

30 wrz 2009, 09:58

NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA DLA NASZEJ NAJPIEKNIEJSZEJ KSIEZNICZKI!!!!100 LAT IGUNIA!!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
pati super filmiki,ale slicznie chodzi Erisek :ico_brawa_01:
marta,adia przeslodkie zdjecia z urodzinek,niestety tylko mialam czas poogladac,na poczytanie juz niestety nie :ico_placzek:
Caluje mocno!

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 wrz 2009, 10:32

Witam

wlasnie zjadlam sniadanko, zaraz polece z malym na spacerek, ale najpierw musze mu ugotowac zupke, dzis krupniczek :-)

IGUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOW DNIU URODZIN, DUZO ZDROWKA I USMIECHU NA TWARZY I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
Hej Pati ale on fajnie chodzi z tymi rączkami w górze no slodko :-D ,a na urodzinkach to chyba się troszke wstydził :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

no fajnie to wyglada z tymi raczkami,ale on chodzi za szybko, z taka predkoscia i laduje zazwyczaj na pupie albo na czworaka.
A co do urodzinek, to chyba sie zawstydzil :-D
Pati85, :ico_brawa_01: slicznie chodzi Erisek :ico_brawa_01:
:ico_sorki:
a Ty masz fajny glos :-D
dziekuje :ico_wstydzioch:

mmarta, super fotki, slicznie wygladala Igunia, Ty rowniez ladnie wygladasz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
pati super filmiki,ale slicznie chodzi Erisek :ico_brawa_01:
dziekujemy za mile slowa :ico_sorki:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2009, 12:59

Wszystkiego najlepszego dla naszej kochanej małej księzniczki IGA 100 lat :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Ja wpadłam tylko na chwile bo J ma wolne i niestety net jego a ja :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_prasowanko: :ico_odkurzanie: :ico_nerwusek: i tak mi dzień płynie
Pati Eryk jest super chłopakiem :-D :-D :-D
Mykam bo mały siedzi na nocniku i robi eeeeeeeeeeeeee :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

30 wrz 2009, 13:03

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

NAJLEPSZEGO IGUNIU!!!!

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

30 wrz 2009, 13:43

witam!

Obrazek
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
DUŻO DUŻO ZDRÓWECZKA DLA ŚLICZNEJ KSIĘŻNICZKI

Marta super zdjęcia i Igunia taka strojnisia,zresztą to jej święto :-D :ico_brawa_01:
Mykam bo mały siedzi na nocniku i robi eeeeeeeeeeeeee
ale masz super,też bym chciała żeby mój robił eeeee na nocniku,on się tylko lubi bawić nocnikiem :-D a eeeeee to najlepiej robi u Natalki w pokoju,stamtąd zawsze przychodzi pachnący :-D
dobra spadam bo lecimy do banku podpisać umowe kredytowa ,wkońcu !!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”