leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2009, 10:07

hejka

ja dzisiaj mam wolne

gotuje wlasnie zupe a pozniej przejde sie do tesciowej :ico_oczko:

lilo, daj znac jak tam po wizycie, no i dobrze ze wyniki ok :ico_oczko:

Helen powodzenia na sprawdzianie :ico_oczko:

lilo

08 paź 2009, 10:28

Do mnie wczoraj wieczorem zadzwoniła koleżanka z pracy i powiedziała że jest w ciąży :-D :ico_brawa_01: Termin na 30 maj :-D To będziemy mieć wysyp w firmie :-D Szef się pewnie mniej ucieszy :ico_oczko:

I opowiedziała mi że jej koleżanka która starała się kilka lat o dziecko jest w ciąży - tylko że lekarz wykrył 3 zarodki :ico_szoking: :-D I powiedział jej że dopiero za miesiąc jej potwierdzi czy nie ma więcej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 paź 2009, 11:52

lilo , jak na razie to jest Mariusz, ale nie wiem czy tak zostanie i ogólnie jest Maniek :)
Czekam na wiadomości od ginka. Na którą idziesz?
A małego zarejestrowałam do lekarza i po pracy z nim idę.
leona, ale Ci fajnie że dzień wolny.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2009, 12:09

To będziemy mieć wysyp w firmie Szef się pewnie mniej ucieszy
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tylko że lekarz wykrył 3 zarodki I powiedział jej że dopiero za miesiąc jej potwierdzi czy nie ma więcej
:ico_szoking: niezle :ico_olaboga: :ico_brawa_01:

ja juz wrocilam od tesciowej, nie siedzialam zbyt dlugo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 14:04

patrycja - oby mu szybko przeszlo,moj szkrabek dzis sie ma lepiej,w nocy tylko dwie pobudki byly i obie do polnocy a spalismy do rana,wiec super.Temperatura wczoraj na wieczor byla ale niska,wiec nie zbijalam i sam zwalczyl.

lilo - czekamy na wiesci po wizycie :ico_sorki:

leona, milego wolnego dnia :ico_brawa_01:
tylko że lekarz wykrył 3 zarodk
- no moja znajoma tez stara sie o dziecko,jest juz grubo po 30-stce,wiec lekarz przepisal jej leki na jajeczka i co miesiac chodzi i monitoruje czy jest jajeczko i czy peka,ostatnio tez wlasnie okazalo sie,ze ma 3 :ico_oczko: Niestety w ciaze nie zaszla :ico_zly:

lilo

08 paź 2009, 14:16

Na którą idziesz?
Na 16,00 :ico_sorki:

Byliśmy na spacerku bo piękna pogoda - cieplutko przede wszystkim :ico_sorki: Więc stwierdziłam że po 2 dniach leżenia pora się przewietrzyć. Wygonić trochę tych zarazków :ico_oczko:

Parę zdjęć ze spacerku :ico_oczko:

Piotruś...
Obrazek

Obrazek

Drzewołaz - po mamusi
Obrazek

Obrazek

Kwiatki dla mamy
Obrazek

Mama według Piotrusia
Obrazek

Obrazek

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2009, 14:51

iw_rybka, dobrze ze synus ma sie lepiej :ico_brawa_01: :ico_sorki:

lilo super fotki :ico_brawa_01: slicznie wygladasz :ico_oczko:

u nas tez wypogodzilo i jest cieplutko :ico_oczko:
bylam na krotkim spacerku w parku(w drodze do sklepu)
ale akurat dzisiaj wzieli sie za odkurzanie [arku z lisci i nie mozna bylo sobie posiedziec bo sie kurzylo i halas niezly :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 paź 2009, 14:52

cześć Dziewczyny,
lilo, ślicznie wyglądasz. A Mały na takie wysokie drzewo wszedł :ico_olaboga: widać że dobrze się bawi :-)
zadzwoniła koleżanka z pracy i powiedziała że jest w ciąży
może Wasze dzieciaki będą się razem bawić. Różnica wieku niewielka :-)
no moja znajoma tez stara sie o dziecko,jest juz grubo po 30-stce,wiec lekarz przepisal jej leki na jajeczka i co miesiac chodzi i monitoruje czy jest jajeczko i czy peka,ostatnio tez wlasnie okazalo sie,ze ma 3 Niestety w ciaze nie zaszla
no kurcze ja tak sobie myślę że mam 26 a chciałabym mieć drugie przed 30-stką. Mąż mój stwierdził wczoraj że od razu możemy się brać do roboty :ico_szoking:
Na 16,00
czekamy na wieści.

Ja niedawno wróciłam ze swojej ale szkoda gadać - masakra. Lekarka nawet nie zerknęła na moje badania, nie zbadała mnie...czekałam pod gabinetem z 10 min a ona sobie żartowała z jakąś babką (słychać było śmiechy) no to juz byłam zła.
Potem weszłam ona spytała co się stało a jak zaczęłam opowiadać to coś jej się przypomniało i pobiegła za tą babką co u niej była.

Przepisała mi jakieś globulki i dodała że wyniki to niech mi sprawdzi moja prowadząca ginekolog no i właściwie tyle. A poszłam po to żeby właśnie zobaczyła (bo moja teraz nie dostępna) bo mnie martwiły i te bóle w boku...ale jak jej mówiłam to odpowiedziała tylko hmmm hmmm zapisze się pani do swojej ginekolog prowadzącej :ico_zly: Nigdy więcej do niej nie pójdę

[ Dodano: 2009-10-08, 14:54 ]
ps. poczekam do wtorku, lepiej się czuje a i będę pić żeby przepłukać te bakterie :ico_zly:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 paź 2009, 14:56

Byliśmy na spacerku bo piękna pogoda - cieplutko przede wszystkim :ico_sorki: Więc stwierdziłam że po 2 dniach leżenia pora się przewietrzyć. Wygonić trochę tych zarazków :ico_oczko:
- ja tez dzis poszlam z malym na szybki spacerek :ico_wstydzioch: Maz troszke sie gniewal jak mu zadzwonilam po fakcie i powiedzialam,ze bylam ale i tak bylo warto.Przynajmniej mieszkanko wywietrzylam :ico_sorki:

Super foteczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ale u nas niestety tak ladnie nie jest,my wyszlismy jak deszcz przestal padac i wrocilismy jak zaczal znowu :ico_olaboga:
iw_rybka, dobrze ze synus ma sie lepiej :ico_brawa_01: :ico_sorki:
- dziekuje,tezsie ciesze,bo zaraz weselszy jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja wam powiem,ze sie zaczynam martwic troszke,bo normalnie od kilku dni wije gniazdo :ico_szoking:
Posortowalam ubranka,ktore do prania,popatrzylam ktore do szpitala wezme,ktore beda dobre na zaraz,ktore na pozniej,ktore po synku wogole sie nie beda dla corci nadawaly.Dzis stara kolderke przerobilam na podusie i koldeke do wozeczka,wyciaganelam zabawki po Jedrulce,butelki.Przymierzylam przescieradlo na przewijak,a najchetniej to juz bym lozeczko rozlozyla,zeby zobaczyc jak bedzie wygladalo ubrane w nowa posciel i chetnie wypralabym juz wszystko i wyprasowala :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2009, 15:06

no kurcze ja tak sobie myślę że mam 26 a chciałabym mieć drugie przed 30-stką
ja chyba sie do 30tki nie wyrobie :ico_noniewiem: :ico_haha_01:

anusiek, jejku co za baba :ico_zly:
ale do wtorku jakos wytrzymasz :ico_oczko: :ico_sorki:
Ja wam powiem,ze sie zaczynam martwic troszke,bo normalnie od kilku dni wije gniazdo
hehe szybka jestes :ico_haha_01:
ale nie ma sie czym martwic :ico_oczko:

ja raz na jakis czas musze zajrzec do szafy z ciuszkami i to na razie tyle :-D :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”