nie - tylko do spania a w zasadzie zasypiania bo potem wypluwa i też nie zawsze nawet chce. Dzisiejszej nocy jak szukała cyca tak jak to było do tej pory i go nie dostawała, to nawet nie specjalnie już chciała smokaMaja ssie smoka na codzień?

nie - tylko do spania a w zasadzie zasypiania bo potem wypluwa i też nie zawsze nawet chce. Dzisiejszej nocy jak szukała cyca tak jak to było do tej pory i go nie dostawała, to nawet nie specjalnie już chciała smokaMaja ssie smoka na codzień?
i ja uwazam tak samo jak dziewczyny-kwestia przyzwyczajeniadokładnie takizuś alez mozna się wyspać śpiąc z dzieckiem, tak czujnie spi sie przez pierwsze dni, potem jest ok., a przynajmniej jak sie w nocy sama przebudzę, to rzuce okiem na Zuzię i śpię dalej
np i nie musze wstawać, mam wszystko pod ręka![]()
tylko mąż poszedł w odstawkę![]()
tez sie dolaczemariquita napisał/a:
izuś alez mozna się wyspać śpiąc z dzieckiem, tak czujnie spi sie przez pierwsze dni, potem jest ok., a przynajmniej jak sie w nocy sama przebudzę, to rzuce okiem na Zuzię i śpię dalej
np i nie musze wstawać, mam wszystko pod ręka
tylko mąż poszedł w odstawkę![]()
dokładnie tak
nie no Kochana, my tez mamy czas dla siebie. jak Kubus zasnie po kapaniu, to A daje go do lozeczka, i mamy te 1,5godzinkiMaja śpi w łózeczku, a my mamy czas dla siebie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość