Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 paź 2009, 18:29

Miałyście może robione?
- jak bylam w ciazy z Andrzejkiem,to mialam je robione,teraz nie :ico_szoking:

Duza zdrowka dla malej dziewczynki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2009, 19:01

inia1985, ja miałam robione w szpitalu, ale słabo wyszło, bo się mała kręciła :ico_noniewiem: Trzymam kciuki za zdrowie Amelki :ico_sorki:

Ja po wizycie - no i znowu nie mam dobrych wieści :ico_placzek: Szyjka ma ok 1 cm, rozwarcie na palec, mała nisko główkę trzyma. O chodzeniu mogę zapomnieć, mam jeszcze więcej leżeć, poduchę pod tyłek kłaść, zwiększyć dawkę luteiny.... Lekarz ma nadzieję, że wytrzymam choć jeszcze te 3 tygodnie do 37 tyg, kiedy to ciążę można uznać za donoszoną :ico_szoking: Zła jestem na siebie i na niego. Na niego, że 2 tyg. temu dał mi nadzieję, a na siebie, że trochę więcej chodziłam po domu i są efekty :ico_zly: Okazuje się, że wszystkie zakupy spadną na męża :ico_olaboga: a myślałam że razem je zrobimy. Coraz bardziej mnie to wszystko wkurza :ico_placzek: Ehh muszę się jakoś pozbierać :ico_olaboga:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

20 paź 2009, 19:24

Shiva, no szkoda ze zakupki cie omina, a rozwarciem soe nie przejmuj ja na 3 cm z poprzednia ciaza chodzilam 2 m-ce

dzisiaj sie dowiedzialam ze po maciezynskim nie bede miala pracy, kolezanka do bankructwa doprowadzila biuro i niby w listopadzie juz szef zamyka :ico_zly:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 paź 2009, 19:48

Shiva, wiesz co,bardzo mi przykro ale pomysl sobie,ze to juz naprawde niedlugo.Tyle czasu wytrzymalas,a poza tym zakupy mozesz zrobic przez internet,na allegro.Ja dla Andrzejka tak kupilam prawie wszystko,wybralam jednego sprzedajacego,ktory mial artykuly dla dzieci typu pieluszki,posciel,smoczki,butelki,pampersy,chusteczki,rzeczy dla mamy - staniki do karmienia,wklady poporodowe,majtki jednorazowe itp i zamowilam jedna duza paczke i jeszcze prezent dostalam :ico_oczko:

A zrobilam tak,bo mieszkalismy w Sopocie i nie bylo tam ani jednego sklepu z artykulami dla dzieci czy kobiet w ciazy.Wszedzie daleko mielismy, a bez auta ciezko :ico_olaboga:
dzisiaj sie dowiedzialam ze po maciezynskim nie bede miala pracy, kolezanka do bankructwa doprowadzila biuro i niby w listopadzie juz szef zamyka :ico_zly:
- o kurcze,nie ciekawie :ico_olaboga:

Ja raczej tez o wychowawczym moge zapomiec.zostaje mi kuroniowka :ico_zly:

Awatar użytkownika
inia1985

20 paź 2009, 19:57

Shiva, naprawdę niewiele już zostało, także jestem pewna, że donosisz :-) i rzeczywiście tak, jak Rybka mówi przez neta można większość zakupów zrobić, albo przynajmniej pokazać mężowi co ma kupić i niech szuka :-P

anetka607, współczuję sytuacji w pracy. Mam nadzieję, że u mnie tak nie zrobią. Po moim pójściu na L4 wyniki naszego zespołu spadły z 94% do 71% i kierowniczka postanowiła zatrudnić 3 osoby... trochę to dziwne, że na moje jedno miejsce powstały 3 nowe i też się trochę boję o powrót.

A na wychowawczym nie ma kaski, prawda?

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 paź 2009, 20:42

albo przynajmniej pokazać mężowi co ma kupić i niech szuka :-P
- o wlasnie albo niech zdjecia robi i bedziesz wybierala wzorki,kolorki itp :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
A na wychowawczym nie ma kaski, prawda?
- jest ok 500 zl,jesli dochod na osobe w rodzinie nie przekracza 504 zl ale nie wiem czy netto czy brutto :ico_wstydzioch:

anetka607

21 paź 2009, 10:11

Ja raczej tez o wychowawczym moge zapomiec.zostaje mi kuroniowka :ico_zly:
mi jeszcze szef nic nie mówił, ale mysle ze jakby co z wychowawczym bym sie z nim ugadala, ale co to jest 400zl, no ale lepsze to niz nic, a prace zaczne szybko szukac

dzisiaj wstalam o 2 w nocy wyspana, do 6 ogladalam TV a jak zasnelam to przed 7 telefon zadzwonil aby wstawac :ico_zly: dzisiaj jestem nie do zycia, a w dzien nie wiem czy dam rade zasnac

[ Dodano: 2009-10-21, 10:13 ]
zapomnialam jednak nie bedzie Paulina bo wszyscy w rodzinie powiedzieli ze brzydko i mi przez nich tez juz sie nie podoba :ico_zly: juz nic nie bede kombinowac jak urodze to wymyslimy, moze jak ja zobaczymy to nas olsni :-D

malgoskab
4000 - letni staruszek

21 paź 2009, 11:36

Dziewczyny!!!!
Wchodzimy na stronę http://www.pajacyk.pl i klikamy w pusty brzuszek pajacyka. W ten sposób przekazujemy 5 gr.

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2009, 11:50

Hej, dawno mnie tu nie było (chyba z trzy miesiące), mam nadzieje że u was wszystko dobrze.

My będziemy mieć teraz synka więc fajnie bo będzie parka:)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2009, 11:55

Witajcie

Dzięki dziewczyny, za słowa wsparcia :ico_sorki: Nie mam innego wyjścia jak zrobić zakupy przez internet, ale najpierw zrobię listę i mąż sprawdzi ceny u nas na miejscu - aby było porównanie. Dziś już psychicznie trochę lepiej, choć fizycznie nadal jako tako (te przeziębienie nie chce się zdecydować o odejściu. Pocieszyło mnie, że mój gin pochwalił decyzję o przyjęciu bioparoxu.
Poza tym spałam do 11 :ico_wstydzioch: Przed 7 zerwał nas telefon, potem koło 8 śniadanie, ale gdy mąż poszedł do pracy ja spokojnie zasnęłam z dwiema krótkimi przerwami na pomiar cukru i odebranie telefonu :-)

anetka607, bardzo współczuję sytuacji w pracy, szkoda że szef do końca nie reagował na poczynania tej kobiety :ico_olaboga: Mam nadzieję, że szybko uda Ci się znaleźć pracę.

[ Dodano: 2009-10-21, 11:57 ]
Pruedence , witamy po przerwie i gratulację synka :ico_brawa_01: Zaglądaj częściej.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”