lilo

20 paź 2009, 18:40

leona, mi się podoba to safari co się łatwo domyśleć po moim zakupie :ico_haha_01:
Melodyjka jest bardzo fajna, radosna ale i spokojna, ale nie znam tej melodii - najczęściej są jakieś standardy ale tego nie znam.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 paź 2009, 18:40

ALE się wściekłam.Ukradli w pracy mojemu mężowi telefon.Miał go tylko 6 miesięcy,taki fajny był :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Super ma kolegów,nie ma co.Ide se melise walnąć
- :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
i ważę już 70!!!!!!! :ico_olaboga:
- ja waze 88 :-D
wszystkie sa podobne ale kazda jest inna :ico_haha_01: :ico_puknij: i wez tu czlowieku wybierz :ico_noniewiem:
- pierwsza i ostatnia u mnie taka sama :ico_sorki:

Jak dla synka,to kaczuszki fajne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-10-20, 18:41 ]
widze,ze i wam kczauszki,a specjalnie nie czytalam zeby sie nie sugerowac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2009, 20:47

widze, ze kupujecie karuzele :-) wybor rzeczywiscie ciezki... ja mam za 2 tygodnie kolejny termin u ginki i usg i po nim moze wybiore sie z mezem na mini-zakupy :-D a w tym tygodniu popralam ciuszki od szwagrow, dzisiaj je poprasowalam i ulozylam w szafce :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 paź 2009, 22:30

dzisiaj je poprasowalam i ulozylam w szafce :-D
- jedno z przyjemniejszych prasowan w zyciu,prawda??

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2009, 08:58

Witam :-D Ja już od godziny "na nogach".Oprzątnęłam w kuchni,bo dziś mają nam przewody kominowe sprawdzać.Niby od 9 mają zacząć chodzić,ale podejrzewam że dotrą dopiero popołudniu.

Wczoraj dałam mężowi swój telefon,a ja wzięłam starego rupiecia ze strychu,w którym dżojstik nie działa i bateria wytrzymuje tylko pół dnia.Byle do weekendu,wtedy mąż zdejmie sim locka z mojego starego fona i będzie git.Trzeba sobie jakoś radzić.

Wczoraj wieczorem mój maluch zaczął akrobacje w brzuchu i dziś rano obudziłam się z kulką w lewym boku. Głowa oczywiście na górze a nóżki w dole,no i kopniaki w pęcherz.
a w tym tygodniu popralam ciuszki od szwagrow, dzisiaj je poprasowalam i ulozylam w szafce :-D
No ja się coś zabrać do tego nie mogę.Ale chyba niedługo będę się musiała za to zwiąć,bo tych ciuszków jest tyle że pracę będę musiala rozłożyć na kilka dni,bo ciężko mi wysiedzieć przy desce do prasowania.No i skurcze mnie wtedy łapią.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2009, 09:13

dzien dobry :-) jak fajnie sobie posiedziec troche w domku :-D ale juz tylko do konca tygodnia, ehhhh
jedno z przyjemniejszych prasowan w zyciu,prawda??
rzeczywiscie jedno z nielicznych przyjemnych prasowan :ico_oczko: ale plecy tak mi przy tym dokuczaly, ze co 5 minut musialam zmieniac pozycje...
dziś rano obudziłam się z kulką w lewym boku
ale fajnie, hehe
a my konczymy dzisiaj 28 tydzien :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2009, 09:14

Dzień dobry
anusiek, dziękuję za info. Postaram się tak dzisiaj po pracy poleżeć a jak nie przejdzie do jutra to idę do lekarza, bo mnie ten ból wkurza.
geheimnis, no to naprawdę koledzy super w pracy :ico_zly:
leona, dla mnie najładniejsza safari i kaczuszki, wcale nie wyglądają na ciężkie

Ja dzisiaj znowu zmęczone, kurde już nie mogę się doczekać weekendu i odpoczynku bo mąż raczej idzie w sobotę do pracy i ja z Krystkiem będę sobie odpoczywała

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2009, 09:30

a my konczymy dzisiaj 28 tydzien :ico_brawa_01:
No to gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
geheimnis napisał/a:
dziś rano obudziłam się z kulką w lewym boku
ale fajnie, hehe
śmieszny widok :-D Najgorsze tylko że jak wstaje np zrobić sobie kanapkę,a dzidzia rusza nogami tam nisko w dole w podbrzuszu,to mam takie przedziwne uczucie jakby miała mi zaraz wylecieć.Przerażające troszkę.Mam nadzieje że niedługo zmieni pozycję. :ico_sorki:
geheimnis, no to naprawdę koledzy super w pracy :ico_zly:
Najprawdopodobniej to jedna z 2 uczennic,które przyszły wczoraj na praktyki do szpitala,bo tylko one były widziane w pobliży tego tel w tym czasie przez szefową i przyjaciela męża.Ale jak im to udowodnić,jak one się obie wyparły :ico_zly:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2009, 09:36

uczucie jakby miała mi zaraz wylecieć.Przerażające troszkę
rzeczywiscie przerazajace...

a to my wczoraj poznym wieczorem
Obrazek

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2009, 09:46

Helen, eno proszę jaki brzuchal piękny. :ico_brawa_01: Cudny domuś maluszka.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”