Melodyjka jest bardzo fajna, radosna ale i spokojna, ale nie znam tej melodii - najczęściej są jakieś standardy ale tego nie znam.
-ALE się wściekłam.Ukradli w pracy mojemu mężowi telefon.Miał go tylko 6 miesięcy,taki fajny był![]()
![]()
Super ma kolegów,nie ma co.Ide se melise walnąć
- ja waze 88i ważę już 70!!!!!!!
- pierwsza i ostatnia u mnie taka samawszystkie sa podobne ale kazda jest inna![]()
i wez tu czlowieku wybierz
No ja się coś zabrać do tego nie mogę.Ale chyba niedługo będę się musiała za to zwiąć,bo tych ciuszków jest tyle że pracę będę musiala rozłożyć na kilka dni,bo ciężko mi wysiedzieć przy desce do prasowania.No i skurcze mnie wtedy łapią.a w tym tygodniu popralam ciuszki od szwagrow, dzisiaj je poprasowalam i ulozylam w szafce
rzeczywiscie jedno z nielicznych przyjemnych prasowanjedno z przyjemniejszych prasowan w zyciu,prawda??
ale fajnie, hehedziś rano obudziłam się z kulką w lewym boku
No to gratulacjea my konczymy dzisiaj 28 tydzien
śmieszny widokgeheimnis napisał/a:
dziś rano obudziłam się z kulką w lewym boku
ale fajnie, hehe
Najprawdopodobniej to jedna z 2 uczennic,które przyszły wczoraj na praktyki do szpitala,bo tylko one były widziane w pobliży tego tel w tym czasie przez szefową i przyjaciela męża.Ale jak im to udowodnić,jak one się obie wyparłygeheimnis, no to naprawdę koledzy super w pracy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość