czyżbym była pierwsza

Gie ale boskie zdjęcie w podpisie

no to super...sprawa trwala 10 min... jeszcze jedna w grudniu, ale nie musze juz nawet na niej byc... uff...
mam nadzieje,ze i Emi zasmakuje...JAGNA - co do kaszki - moja Zuzia od 2 tygodni wcina te kakaowa i jest po prostu zachwycona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja w sumie tez nie wiem...mała jest bardziej podobna do mojej siostry i mojego ojca...chocby ze wzgledu na kolor oczu...Emilka- tez nie wiem... chyba troche do K. ...
tez to zauwazyłam...SHOO,jest strasznie chudaSHOO - a Ty chyba strasznie schudlas, co?? Bosh... jakie masz "suche" nozki... (szczegolnie widac na tym zdjeciu z kroliczkiem w klatce) Jakos mi sie wydawalo, ze wczesniej az tak bardzo szczupla nie bylas...
:P:P pierwsza była GIE:pdzień doberek
czyżbym była pierwsza
dziękujęGie ale boskie zdjęcie w podpisie
myślę, że tak...mam nadzieje,ze i Emi zasmakuje...
ciężko mi ocenić...ja w sumie tez nie wiem...mała jest bardziej podobna do mojej siostry i mojego ojca...chocby ze wzgledu na kolor oczu...
uwazam,ze ze mnie nie ma nic...
taaaak?? Ja tego nie widzę, ale baaardzo się cieszę, skoro tak mówiszGIE-a Twoja ZUZIA jest podobna do Ciebie...coraz bardziej.
Nooo... mi się wydaje, że chyba musiała jeszcze schudnąć... takiej, to dobrze...tez to zauwazyłam...SHOO,jest strasznie chuda
dziękujęPS.Gie-zdjecie w podpisie -czadowe;)
nie mam ...ale Ty juz nie masz konta, wiec nie moglas widziec...
fajna sprawa...Pomysl z tablica super, moze tez kupie...
nie wiem..z reguły w srode leca filmy oparte na faktach,tzw. z zycia wziete...nie ogladalam... to jakis dokument?? czy na faktach??
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość