Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 paź 2009, 10:34

ale może też dlatego, że nałykałam się wczoraj magnezu.
- wazne,ze mniej sie stawial brzuszek :ico_sorki:

Stawiam niedzielna kawke :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2009, 13:42

Witajcie w niedzielę :-D

Jak samopoczucia? No i czy ta dodatkowa godzinka snu została przez Was dobrze wykorzystana ? :ico_oczko:
Ja standardowo spałam na raty z przerwa na nocny pomiar cukru i na śniadanie. Ostatecznie wstałam o 11 :ico_wstydzioch: Ale to przez te ciągłe pobudki w nocy. Ogólnie brzuszek był dziś grzeczniejszy - podobnie jak u Pruedence, nie stawiał się tak mocno :ico_brawa_01: Ale to raczej dlatego, ze miałam całe łóżko dla siebie i miałam większe pole manewru ;-)
Dziś dzwoniłam zgodnie z umowa do diabetologa - no i znowu zwiększam dawkę insuliny - już po raz drugi w tym tygodniu :ico_olaboga: Oby pomogło :ico_sorki:

iw_rybka, ta fotka wywołała u mnie gęsią skórkę :ico_wstydzioch:

Miłego dnia kobietki

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 paź 2009, 16:19

iw_rybka, ta fotka wywołała u mnie gęsią skórkę :ico_wstydzioch:
- u mnie za pierwszym razem tez,teraz za to mnie rozczula ta mala raczka :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

U nas nocka ok,dzis leiuchujemy,mezus ma wolne do wtorku,wiec super.Zrobilam dzis na obiadek karkoweczke pieczona i jest pyszna :ico_wstydzioch:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

25 paź 2009, 19:53

ja w sobote bylam u koleżanki na ślubie, tylko w kościele, ale dziecko moje szalalo na dzwiek organów :-D później bylismy u znajomych wiec aktywny dzien, a dzisiaj kolerzanka byla z synek 3-letnim i jakas taka zmeczona strasznie jestem

wczoraj jeszcze z indykiem sie bawilam, musialam go porozprawiac, dzisiaj bialy sos z niego robilam i zmiksowalam marchewke i syn sie nie kapnął i zjadł :ico_brawa_01: chyba musze zawsze go tak podchodzic bo inaczej nie rusza warzyw a jak nie widzial to zjadl, a baran maly nawet przyprawy potrafi wybrac

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2009, 20:20

anetka- no z tym miksowaniem to musisz rzeczywiście kombinować.

My pojechaliśmy na jeden cmentarz coby uniknąć tłoku za tydzień, a w piątek popołudniu pojedziemy na drugi bo w niedziele się nie wybieram jako, że z Tosią i brzuchem byłoby ciężko w takim tłoku. Potem byliśmy na obiadku u moich rodziców i też jestem zmęczona w sumie nie wiem po czym.

Awatar użytkownika
inia1985

25 paź 2009, 20:57

Cześć Dziewczyny :-)

Widzę, że udany weekend w większości miałyście. Cieszę się, bo ja też. Kręgosłup od tego biegania straszliwie mnie boli, ale watro było :ico_oczko: Nie ma to jak Mama :-D Wczoraj pogoda taka sobie, ale dzisiaj świeciło słonko, więc wykorzystałyśmy to na maksa. No i mąż wrócił dziś wcześniej z pracy i poszedł z nami na spacerek. Kupiłyśmy też pierwsze ciuszki dla Maleńkiej. Jutro dodam focie. A dziś dwa zdjęcia ze spacerku :-) tak jak na nie patrzę, to spasłam się na maksa (i to nie tylko brzuszek)

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 paź 2009, 23:34

chyba musze zawsze go tak podchodzic
- hi,hi musisz probowac :ico_oczko:

inia1985, co Ty gadasz,gdzie sie spaslas,sliczna mamuska z ciebie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
że z Tosią i brzuchem byłoby ciężko
- dokladnie,my tez sie wybieramy wczesniej,bo w samo swieto nie ma szans :ico_nienie:

U nas tez milo,dzisiaj byl dzien kinowy,mezus zapodal dzis "Surogatych","Odlot" i "noc w muzeum 2" Nawet nasz maly ogladal zachwycony bajeczka :ico_oczko:

A ja aktualnie umieram,od 2 godzin brzuch mam napiety,bole miesiaczkowe,ogromna zgaga i strasznie mnie dusi,normalnie nie wiem co jest,czy ta macica juz tak wysoko uciska czy jak?

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 09:45

Witam w poniedziałkowy poranek :ico_spanko: Dziś od rana na nogach, bo za chwilę ma majster od szafy przyjść - oby szybko i sprawnie mu ten montaż poszedł :ico_sorki: Bo ja tylko marzę o jeszcze odrobinie snu :ico_wstydzioch:
Nocka minęła dość dobrze, brzuch aż tak mocno nie dokuczał - na szczęście :ico_sorki:

anetka607, bardzo się cieszę, że weekend miałaś udany - no i najważniejsze - gratuluję sposobu na synka :ico_brawa_01:

Pruedence, świetna sprawa z tym wcześniejszym załatwieniem spraw na grobach :ico_brawa_01:

inia1985, zgadzam się z Rybką :-D śliczna mamusia, ja tam nigdzie nie widzę byś była "spasiona". A brzusio super :-)

iw_rybka, mam nadzieję, że te problemy z brzusiem przeszły :ico_sorki: Ja tak miałam w sobotę w nocy :ico_olaboga: Ból jak na okres taki realnie mocny, że aż pół przytomna poszłam do łazienki by upewnić się że okres nie przyszedł :ico_wstydzioch: :ico_szoking: Fakt - zaspana byłam ;-) :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
inia1985

26 paź 2009, 10:23

iw_rybka, Shiva, te bóle "miesiączkowe" to chyba będą się coraz częściej zdarzać, ja tez je miewam, ale nie takie mocne o jakich Wy piszecie.
my tez sie wybieramy wczesniej,bo w samo swieto nie ma szans :ico_nienie:
Ja jadę na samego 1. listopada, bo cała rodzinka się zjeżdża. Uwielbiam to i nie przepuszczę takiej okazji :ico_haha_02: a na cmentarzu to pewnie też długo nie postoję, z resztą zobaczymy, dużo od pogody zależy
Nocka minęła dość dobrze
oby więcej takich nocy :ico_brawa_01:

A to nasze pierwsze ciuszki dla Malutkiej. Takie małe, a tyle radości :-) no i ten milusi kocyk :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2009, 11:38

brzuch aż tak mocno nie dokuczał - na szczęście :ico_sorki:
- ciesze sie :ico_brawa_01:
że aż pół przytomna poszłam do łazienki by upewnić się że okres nie przyszedł :ico_wstydzioch: :ico_szoking: Fakt - zaspana byłam ;-) :ico_wstydzioch:
- ale ja tez zachodze i sprawdzam :ico_olaboga: Dzis od rana czuje to samo a wizyte mam dopiero w piatek.Jestem o tyle spokojna,ze to sie pojawia i znika,wiec mysle,ze to tylko "cwieczenia" macicy :ico_olaboga:
Uwielbiam to i nie przepuszczę takiej okazji
- ja tez lubie ale w ciazy i z moim kochanym syneczkiem,nie damy rady :ico_oczko:

Sliczne ubranka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

stawiam za 32 tydzien :-D

Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”