Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2009, 17:58

yoanna, dzieki za informacje :-)
moim zdaniem, nie powinnas sie przejmowac tym, ze Nina lekko krzywi stopke, przeciez nauczyla sie chodzic dopiero niedawno... trudno, zeby od razu chodzila rowno, jak po wybiegu :P
ale w sumie nie zaszkodzi sie upewnic, jezeli bedzie w poblizu specjalista
shoo zazdroszczę ci tej pogody, pożycz odrobinę, tu jest taka nędza że szok.
Ciągle deszcz i mgły - blee
uuu to wspolczuje... u nas dalej super sprawa, swieci slonce, jest 30 stopni i w ogole, cud miod :-)
wlasnie wrocilam ze spacerku z malym... chcialam jeszcze wyciagnac A. na kawe lodowa do centrum, ale padl i spi jak zabity.. zreszta Jasper w miedzyczasie tez usnal, takze troche mi sie nudzi, bo posprzatalam juz wczesniej... moze doczytam 4 czesc Zmierzchu, bo juz prawie koncze :-D
ta 4-ta czesc taka troche przyglupawa, ale i tak BARDZO wciaga :-D

milego wieczorku!

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

25 paź 2009, 23:38

wpadłam tylko zyczyc dobrej nocy

ja po pracy...zmarnowana :ico_olaboga:

najgorsze jest jednak to,ze odezwal sie bol w mojej lewej stopie... :ico_placzek:
dzisiaj az mi sie płakac chciało.. :ico_noniewiem:

do juterka :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2009, 09:17

witam z ranka :-)

Awatar użytkownika
Jagna30

26 paź 2009, 09:46

witam i ja...
z :ico_kawa: herbaty,bo zabrakło mi mleka...a ja nie pije czarnej kawy :ico_zly:

od samego rana robie porzadki,troche zaniedbałam to nasze gniazdko.A szczególnie pokój chłopców.Po odsunięciu łóżka od ściany...poprostu się przeraziłam :ico_szoking:

tam było wszystko..od papierków po cukierkach,po szyszki i kredki... :ico_szoking: :ico_olaboga: ja z nimi oszaleje.

Nie wspomne o ich biurku i grach na płytach cd :ico_noniewiem: :ico_zly:i skarpetkach w każdym rogu.

Czy oni się w końcu nauczą porządku?

Emi z kolei,przez ostatnie dwie noce mi sie kreci,stęka..popłakuje...nie wiem o co chodzi :ico_noniewiem:
musze ja poobserwować dzisiaj,.

Dzisiaj też mam zamiar kupic jej kozaczki.
Bo wydaje mi sie ,że na adidaski juz za chłodno.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 16:25

witeczka :DD
no ja znowu tyrka z robocie bo kolega ciagnie zwolnienie :ico_zly:
do końca miesiąca ma na razie ale kto wie ile jeszcze :ico_zly:
poza tym muszę nawet pracować w soboty wiec jestem podwójnie wściekła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
no my jeszcze z kozaczkami poczekamy chyba chwilkę, za to kupiliśmy Majce 2 kurtki na zimę, niestety obie ciut za duże :-/
no ale kupowanie ciuchów w sam raz chyba mija się z celem - no sama nie wiem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30

26 paź 2009, 17:24

margarita83, hej,

jednak nie kupiłam młodej kozaczków...pogoda sie poprawiła...smialo mozna powiedziec,ze bylo nawet cieplo...;)
wstrzymam sie jeszcze...
kupilam za to nowa czapeczke jej i chlopcom tez [lus szaliki i wydałam prawie 100 zł... :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

no coz,wiadomo ze dzieci kosztuja...
za to kupiliśmy Majce 2 kurtki na zimę, niestety obie ciut za duże
no ale kupowanie ciuchów w sam raz chyba mija się z celem - no sama nie wiem

pewnie,ze lepiej jak kurteczka jest ciut wieksza...ja tez kupilam Emi wieksza...gorzej jakby była za mała;):P

[ Dodano: 2009-10-27, 07:40 ]
:ico_szoking: :ico_szoking:
nikt tu nie zagląda..? :ico_noniewiem: :ico_placzek:

w takim razie witam...pierwsza :-D
oczywiscie z :ico_kawa: :-D

dzisiaj znowu mialam pobudke okolo 4... :ico_olaboga: Emilka sie kręciła ,stekała...ja nie wiem o co kaman.W dzien było normalnie.Okolo 5-tej dostała mleko...wypiła ,chwilke sie jeszcze pokrecila i poszla spac :ico_noniewiem:
a ja... :ico_noniewiem: no cóż...oczy na zapałki.Jestem nie wyspana.

Mam nadzieje,ze dzisiaj ktos tu zajrzy... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2009, 09:20

witam i ja :-D

druga :-D

JAGNA - ja juz się przyzwyczaiłam, że Zuzka sporadycznie przesypia cała noc, wiec ja caly czas chodze niewyspana... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2009, 10:06

Witajcie

U mnie Paulinka przesypia całe noce ale od kiedy przestawiliśmy godzinę budzi się o 5.30 i już jest wyspana. I ja oczywiście już też nie śpię bo to wchodzi na mnie, to przyniesie jakąś zabawkę albo krzyczy i budzi Patryka. Przez te ranne pobudki Paulinka już o 9.00 ma pierwszą drzemkę.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2009, 10:13

witam i ja :-)
Maja przez tą zmianę cxzasu też wstaje wcześniej, mianowicie ok. 6 :ico_placzek:
Ale dzisiejsza noc była koszmarem - od 23 do 2,30 Maja wymiotowała :ico_placzek: :ico_olaboga:
Zarzygana cała pościel kilkakrotnie, ja 3 razy, ściana, podłoga i wszystko dookoła.
Rano na dodatek zrobiła taką mega kupę że ponownie wszystko tym razem obsrane :ico_olaboga:
Pralka chodziła juz o 7,30 :ico_olaboga:
Rano Maja jakby nigdy nic, radosna, szczęsliwa, latała z zabawkami, no może ciut nie wyspana, ale ok.
Mam nadzieję że to nic poważnego i dzisiaj już nic się nie przydaży :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

miłego dzionka

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2009, 10:29

Biedna Majeczka, może coś jej zaszkodziło?

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”