- ja musialam sama w domku sobie rozpuscic i wypic,moglam dolac sok z limonki albo cytrynyjak w PL podaja ta glukoze?? bo tutaj dostalam wielka szklanke za slodkiej "lemoniady"
wyniki w normie
Ja bym wolała dubbing, mi też się łatwiej tak ogląda no i lepiej jakby Piotruś też wiedział co mówiąlilo, z napisami mamy z Torrentow
Mi rozpuścili i ewentualnie mogłam sobie wcisnąć cytrynę, ale dla mnie to i tak obrzydliwe. Może dlatego że ani herbaty ani kawy nie słodzę i w ogóle nie lubie słodkich napojówjak w PL podaja ta glukoze??
Ja dostałam kubeczek z wodą i rozpuszczoną w niej glukozą,miałam wypić jednym duszkiem i tyle.Mogłam dodać cytryny,ale nie czułam takiej potrzeby.jak w PL podaja ta glukoze?? bo tutaj dostalam wielka szklanke za slodkiej "lemoniady"
wyniki w normie
Rybka,trzymaj się.już tak nie wiele zostało do końca.Na pocieszenie dodam że mnie też strasznie męczą te twardnienia,więc nie jseteś osamotniona.W nocy mam raczej spokój,ale nad ranem zaczynają dziać się cuda.W dzien też się te skurczyki pojawiają,chociaż tyle że nie bolą tylko te ciągnięcie jest bardzo nie przyjemne.I mam straszne skoki cisnienia - brzuch mi twardnieje i serce zaczyna walic jak szalone,potem odpuszcza,i mam wrazenie,ze ktos mi siedzi na klatce piersiowej,kurde...czuje sie jak w 9 miesiacu ciazy
A ja kurcze nic nie czuję, a przecież mi leci już prawie 2 miesiące, jakaś bezzapachowa ta moja siara czy co????ale ten zapaszek znajomy przypomina mi,ze juz niedlugo spotkanie z Zuzia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość