iw_rybka, daj znać jak po wizycie, oby u Ciebie było tylko dobrze. Fajnie, że zostajesz u siostry odpoczniesz sobie troszkę

Justynka dziś wyjątkowo grzeczna

Justynka dziś wyjątkowo grzeczna
to z OM mamy termin taki samanusiek- ja z OM ma 31.12; ale z usg ostatnio wyszło 22.12. oby na swieta być w domku.
ja się biorę za to w przyszłym tygodniuTeraz już pranie pościeli dla małej wstawiłam, bo czasu coraz mniej
właśnie dziś mi się tak zrobiło po śniadaniubo brzuch co jakiś czas twardniał i bolał
Śpij jak najwięcej, ale płacz jak najmniej, a najlepiej wcale. Ja Ci powiem jak będzie, jak Oliwka się urodzi - zapomnisz w ogóle o tym, że miałaś takie nastroje, które zresztą zdarzają się nam wszystkim.albo bym spala albo plakala
- moze sie uda,ja tez juz tak chce i duze szanse sa,ze sie udaoby na swieta być w domku.
- oj ta koncowka najgorszabo brzuch co jakiś czas twardniał i bolał, więc budziłam się co chwila
- hormony na banka moze to moje hormony daja tak o sobie znac .
= mniamlody miętowe z czekoladą![]()
![]()
Może sól fizjologiczna. Położna polecała do przemywania oczu. a do kąpieli wszyscy mi polecali OILATUM EMULSJA.oprocz spirytusu , gazikow , zelu do mycia , oliwki , sudocremu , linomagu ,nie wiem co jeszcze moze sie przydac ??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość