Dzien dobry :))
Zirca, al wyglada przeslodko jak tak wyciaga usteczka do gory :D faktycznie jak maly pisklaczek
A co do zabawy to Nina pobawi sie sama, pobyt z nia w naszym domu to czysta przyjemnosc, bo nie ma nic co moglaby wziac i rozwalic, biega po calym domu podczas gdy ja moge lezec na kanapie i czytac ksiazke ;) od czasu do czasu przychodzi i probuje ja wyrwac :D ale przyjechalysmy do mojej mamy i tu jakas masakra! W ogole nie chce sie ode mnie odkleic! Usnela dopiero o 22 mimo tego ze miala tylko jedna drzemke w ciagu dnia i na dodatek usnela w lozku trzymajac palec w mojej buzi

ja przez godzine ja wsadzalam do lozeczka, w koncu jej dalam butle do spania NIC nie dzialalo i plakala i plakala, jak tylko ja bralam na rece to chwila spokoju i znowu placz - przyszedl moj brat z bratowa to ja puscilam zeby biegala i sie z nimi pobawila no i szczesliwa latala ale jak chcialam wsadzic do lozeczka to znowu to samo

no i polozylam sie kolo niej i pozwolilam jej ciagnac mnie za jezyk i bawic sie moimi zebami i tak usnela

dzisiaj widze znowu jest ten problem ze caly czas jak widzi ze wychodze to biegnie z placzem i chce na rece

dobrze ze na spacer bez problemu poszla z moim bratem i zostala ponad godzine z moja mama i nie plakala jak mnie nie widziala, ale zupelnie nie wiem o co chodzi

czyzby przez to ze rzadziej bywam z nia w domu?
Marta, stroj Igi jest cudowny! :) wyglada w nim pieknie! :)
Nina w ogole jest strasznie zmeczona bo dzis miala 15 minut drzemki a mimo tego i tak nie spi
Dana a co do @ to ja tez sie tak strasznie balam! I tez nie robilam testu bo to jeszcze wiekszy strach go zrobic :D ale przyszedl - co prawda duuuuzo pozniej niz normalnie ale byl ;) teraz sie schizuje, bo biore tabletki i jakos tak dziwnie na mnie dzialaja i boje sie ich skutecznosci - ale tabletki to tabletki :D wiec mam nadzieje,ze chronia dobrze :D