Ja dziś 31 :)
[ Dodano: 2009-11-02, 15:20 ]
A tutaj cały dzień tak pusto

Wracajcie dziewczynki
Dzięki i gratki dla Ciebie,no to jutro chyba zaczynasz juz 8 miesiacgeheimnis,za 29 tydz.
Ja dziś 31 :)
ja wczoraj dola zlapalam malego, bo bylo spotkanie rodzinne u mojej rodzinki a mnie tam nie bylowłaśnie wróciliśmy od moich rodziców. Ehhh szkoda że tak szybko zleciało...
geheimnis, moze jednak nie zaczniesz rodzic w grudniu
Ja się przyznam,że o chrzcinach wcale nie myślałam jeszcze.Ale będzie trzeba bo rodzina już całkiem się na nas wścieknie,bo ja z mężem mam tylko ślub cywilny.Mnie jakoś nie zależy na chrzcie.Do kościoła nie chodzę i nie mam takiego zamiaru.Nie wiem czy jest sens w ogóle.Choć mój mąż ma chyba troszkę inne zdanie niż ja.pewnie zobacze ich dopiero w lato, bo tak planujemy zrobic chrzciny w PL
a to moj wczorajszy brzuszek
no wlasnie my tez do kosciola nie chodzimyMnie jakoś nie zależy na chrzcie.Do kościoła nie chodzę i nie mam takiego zamiaru.Nie wiem czy jest sens w ogóle
Moja mama chciała mi ostatnio zrobić zdjęcia "artystyczne" brzucha,tylko ona to chyba chciała zrobić akty,bo kazała mi się rozebrać
to super ze lepiej sie czujeszPoza tym - ja naprawdę teraz czuję się dużo lepiej niż przez 1. i 2. trymestr
no my tez chrzestnych mamymy w sumie mamy chrzestnych wybranych, o uroczystości samej nie myślałam.
Się pochwaliłam no i dziś z rana był hafcikto super ze lepiej sie czujesz
Patrz - my teżtyle ze chcemy zrobic w PL
Siedzę i nie siedzę - wczoraj byłam z kolegą na budowie w innym mieście i więcej biegałama ty siedzisz przy biurku tak??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], PalmaKaply i 1 gość