lilo

04 lis 2009, 15:29

a jakies typy macie??
No właśnie powiem ci nie bardzo, czasem nam coś wpadnie do głowy a potem wypada i dalej nic :ico_oczko: Ostatnio dla dziewczynki wpadło nam do głowy bardzo niespotykane, oryginalne i rzadkie imię Ania :ico_haha_01: :ico_oczko:
Sama jestem ciekawa na czym w końcu się skończy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2009, 16:44

U nas właśnie zaczęło prószyć śniegiem :)
A ja się zbieram do domku. Miłego wieczorku kochane

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 lis 2009, 17:35

bardzo niespotykane, oryginalne i rzadkie imię Ania
heheh no cóż ja się tak nazywam i nie narzekam :-) choć babcia chciała żebym była Elą :ico_olaboga:
też chce śniegu...

ja właśnie wstawiłam obiad :-) będą gołąbki i ziemniaki z surówką...
na szczęście muszę tylko podgrzać bo mam już zrobione przez mamę :-)

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2009, 18:23

moj maluch z rana szalal a teraz spi :ico_oczko:
Moje maleństwo jakieś spokojne dzisiaj.Czasem sobie nóżką machnie,albo rączką,ale podejrzewam ze wieczorem da popalić.Tak właśnie robi od kilku dni.Czasem tak szaleje że aż boli. :ico_szoking:
Ja się właśnie dowiedziałam że wózek nam przywiozą w poniedziałek :ico_brawa_01:
postawię go na razie w kącie pokoju...ale już się troszkę dzidziuśkowo robi w domku...już mam szafkę, ubranka i będzie wózek :ico_brawa_01:
Fajnie,ja juz się nie mogę doczekać jak zaczniemy z mężem w końcu wszystko ustawiać. :-D Tzn on będzie,ja będę tylko oglądać jego poczynania.
leona napisał/a:
a jakies typy macie??
Mój mąż już dawno wymyślił Natalię.Ja nie byłam przekonana,ale z czasem zaczęlam się przyzwyczajać.Wszyscy już jakoś podłapali,więc tak już zostanie.Także ja noszę małą Nutkę w brzuchu.....no chyba że bobo nas zaskoczy i to jednak będzie Hubert. :ico_olaboga:
A u mnie cisza,śniegu nie ma.Może jutro się pojawi :ico_noniewiem: Chociaż nie wiem czy bym chciała bo jutro do dentysty muszę się wybrać i wolałabym słoneczną pogodę. :ico_sorki:

Dzisiaj byłam w ciężkim szoku.Zadzwonił do mnie przyjaciel mojego męża spytać jak się czuję.Bardzo miłe zaskoczenie,choć przyznam że dziwnie mi się z nim gadało o skracającej szyjce,ale to mu wyraźnie nie przeszkadzało.Potem powiadomiłam o wszystkim męża i też się zdziwił,choć również przyznał że to miłe ze strony tego kumpla.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2009, 22:45

ladnie, tymbardziej ze rzeczywiscie ostatnio malo spotykane :ico_oczko:

Mój mąż już dawno wymyślił Natalię
Natalka tez ladnie :-)

u nas po poludniu popruszylo sniegu a teraz leje deszcz :ico_noniewiem:

a ja wlasnei zamowilam wozek :ico_brawa_01: :ico_haha_02: http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=305

lilo

05 lis 2009, 09:30

ladnie, tymbardziej ze rzeczywiscie ostatnio malo spotykane
No dokładnie, małych Aneczek jest bardzo niewiele :ico_oczko: Ale zobaczymy co nam wyjdzie w praniu :ico_oczko:
Natalka tez ladnie
Mój mąż ostatnio też wpadł na ten pomysł i się mnie pyta co ja na to - imię bardzo ładne ale on zapomniał że moja rodzona siostra ma Natalkę więc trochę nie teges :ico_oczko:
a ja wlasnei zamowilam wozek
Bardzo fajny!!!! :ico_brawa_01: I taki niebieski właśnie?????

Zmykam na razie ale wrócę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2009, 09:46

Hejka!
na szczęście muszę tylko podgrzać bo mam już zrobione przez mamę
My to mamy dobrze z tymi mamami :)
Czasem tak szaleje że aż boli.
Ja to czasem aż powiem Mańkowi żeby przestał bo boli i najlepiej chyba zmienić pozycję. Ale mnie boli najbardziej jak siedzę
Zadzwonił do mnie przyjaciel mojego męża spytać jak się czuję.
widzisz jak nawet przyjaciel męża o Tobie myśli. Super za troskę.
a ja wlasnei zamowilam wozek :ico_brawa_01: :ico_haha_02: http://www.tako.net.pl/in...showitem&id=305
bardzo fajny wózek, ja na szczęście już swój mam w domku :) i na razie Krystek bardzo z niego zadowolony :)

Ja się dzisiaj rano wkurzyłam na mężula i jakoś mi humorek nie dopisuje dzisiaj. mam nadzieję że dzień szybko i miło przeleci :)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2009, 10:14

hejka

ja tylko sie przywitac wpadlam

bo mezu zaraz kompa przejmuje :ico_oczko:
I taki niebieski właśnie?????
tak :-) na poczatku mialam upatrzony zielony ale jak sie pojawil ten kolor to odrazu wpadl mi w oko :ico_oczko:
chociaz wybor jest strasznie ciezki :ico_olaboga: zwlaszcza jak juz przychodzi do zakupu :ico_haha_01: :ico_oczko:

udanego dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2009, 13:19

Witam :-D
lilo napisał/a:
ladnie, tymbardziej ze rzeczywiscie ostatnio malo spotykane :ico_oczko:
Teraz ludzie wymyślają czasem bardzo cudaczne imiona a o takich "normalnych" się zapomina.A przecież one też są bardzo ładne.
a ja wlasnei zamowilam wozek :ico_brawa_01: :ico_haha_02: http://www.tako.net.pl/in...showitem&id=305
Bardzo fajny wózek,kolor też ładny w sam raz dla chłopczyka :ico_brawa_01:
leona napisał/a:
Natalka tez ladnie

Mój mąż ostatnio też wpadł na ten pomysł i się mnie pyta co ja na to - imię bardzo ładne ale on zapomniał że moja rodzona siostra ma Natalkę więc trochę nie teges :ico_oczko:
Mnie na poczatku to imie nie powaliło na kolana,ale z czasem się przyzwyczaiłam i już tak zostanie.Zwłaszcza ze w rodzinie nie mamy żadnej Natalii.
geheimnis napisał/a:
Zadzwonił do mnie przyjaciel mojego męża spytać jak się czuję.

widzisz jak nawet przyjaciel męża o Tobie myśli. Super za troskę.
Bardzo miłe to było.Powiedział że nawet jego pięcioletnia córeczka szykuje dla mnie list i rysunki :ico_brawa_01: Od razu się człowiekowi weselej robi.

Do mnie już z rana dzwoniła pani z rejestracji stomatologicznej i potwierdzila moją dzisiejszą wizytę,także na 15 idę na borowanie.
W szoku jestem jak mi te zęby lecą w tej ciąży.Co chwile coś.Teraz się przyjrzałam i nie wyleciała mi plomba,tylko ząb się ukruszył z boku. :ico_olaboga: Ale co się dziwić,jak dzidzia teraz potrzebuje dużo mikro i makroelementów więc mi je zabiera,a zęby lecą....włosy z resztą też.Po porodzie będę łysa i szczerbata :ico_szoking:

lilo

05 lis 2009, 13:24

My dalej bez wózka, zresztą dużo mi jeszcze rzeczy brakuje :ico_oczko:

Wpadłam na najpopularniejsze imiona w 2009 roku

Dziewczynki:

Julia
Maja
Zuzanna
Wiktoria
Oliwia
Natalia
Amelia