-hi,hidzięki czemu będzie blisko na porodówkę
- napewnoAle może to nic poważnego
za 33 tydzień
-hi,hidzięki czemu będzie blisko na porodówkę
- napewnoAle może to nic poważnego
za 33 tydzień
moje białe właśnie wyschło i czeka na prasowanieja tez zrobilam dzis pierwsze pranie,narazie same biale ubranka
wozek sliczny,balaganu nie widac,badaniami sie nie martw
anusiek napisał/a:
za 33 tydzień
dzięki :ico_buziaczki_big:anusiek, za 33 tydzień
ojej i nas to zaraz dzwonią...U nas nawet jak jest coś nie tak z wynikami, to nigdy nie powiadamiają
no i dobrzea ja jestem dobrej myśli
ale będziesz miała roboty ale przyjemnejdziś dostanę ubranka dla Niuni i w środę pakuję torbę do szpitala
- a wiesz,ze ja dzis juz spakowalam,tzn wstepnie.wrzucilam staniczki do karmienia,wkladki laktacyjne,skarpetki,reczniki,te wielkie podpaski,wklady poporodowe,koszule,klapki i dla Zuzi rozek,pieluszki,chusteczki i plyn do kapieli:musze dokupic majtki z siatki,wode mineralna,recznik papierowy,szlafrok i jak juz bede rodzila,to wiadomo...kosmetyczkeJa dziś dostanę ubranka dla Niuni i w środę pakuję torbę do szpitala - bo czas najwyższy
- gonie,goniemoje białe właśnie wyschło i czeka na prasowanie
- zazwyczaj,ale tylko w domu,bo do pracy zawsze idzie i zwolnienia nie weznieze jak chorzy to wlasciwie juz umierajacy?
- jakis dziwny ten lekarzech szkoda było iść...
- tu w Koszalinie jest jeden szpital,wiec ten problem nam odszedl,ale przechodzilismy to w Trojmiescie,bo tam byly 4 szpitale do wyboruiw_rybka, fajnie, że masz już prawie spakowaną torbę. Ja w przyszłym tyg za wszystko się biorę. Ale najpierw pojadę do szpitala wybadać co dokładnie będzie potrzebne, bo w każdym jest trochę inaczej. Najważniejsze, że w końcu podjęliśmy decyzję gdzie będziemy rodzić, a nie było to łatwe.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość