dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 18:13

co do koszulek to moja siostra handluje takimi wiec musze sobie u niej przejrzec :ico_oczko:
oficjalnie moj maz jeszcze pracuje ale pracy jest malo(pracuje na skladzie oplau),placone ma od zaladowanej tony. coraz czesciej daje mu wolne. a jak on nie pracuje to nie zarabia... no i wczoraj mu powiedzial ze wlasciwie ma robote dla jednego pracownika a jest ich tam dwoch i jakby musial to wybralby tego drugiego... :ico_placzek: a dobrze wie jaka u nas sytuacja-ze wynajmujemy mieszkanie,dzieci na utrzymaniu...

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2009, 18:37

hmm ale teraz chyba jak idzie okres grzewczy to więcej powinien mieć pracy, może to chwilowe przystopowanie, a szef też niefajny jak zna waszą sytuacje.

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

13 lis 2009, 19:48

meg ja koszulki mam 2, jedna sama sobie kupilam jakis czas temu rozpinana a 2 dostalam od rodzicow na urodziny (bo takie mialam zyczenie) taka z fajnymi dziurami na cycki, pomyslowa :-D http://allegro.pl/item811803716_koszulk ... roz_l.html cos takiego
a dobrze wie jaka u nas sytuacja-ze wynajmujemy mieszkanie,dzieci na utrzymaniu...
to może szansa jest ze bedzie pracowal, ale na wszelki wypadek niech sie juz rozglada

ja sie zastanawiam czy z moja mala wszystko dobrze, strasznie czesto ma czkawke, dzisiaj juz z 5 razy i na dodatek niekiedy po 20 min :ico_noniewiem: a jak u waszych pociech

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 19:49

hmm ale teraz chyba jak idzie okres grzewczy to więcej powinien mieć pracy
niby tak ale ludzie juz wczesniej nakupili wegla bo byl tanszy... no i ten szef ma problemy z dostawami :ico_noniewiem:
a szef też niefajny jak zna waszą sytuacje.
no niestety :ico_placzek:
chcemy sie do mopsu wybra wypytac czy maja jakas zapomoge,bony czy cos... ale oni to wola pijakom dac niz tym co naprawde potrzebuja :ico_zly: no i szukam na portalach regionalnych, moze ktos ma pampki albo kosmetyki do oddania... szukam tez jakiejs pracy chalupniczej ale to sami naciagacze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 lis 2009, 19:50

meg - ja mam 4,3 od ostatniego porodu i jedna od siostry dostalam :ico_oczko:

Jedna ma te specjalne wyciecia na cycusiach,ale doszylam sobie do niej guziki na rozciecia,bo wyskakiwaly mi jak sie nachylalam a te 3 to,zwykle,z guzikami :-D

Pruedence, ooo,super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dorotaczekolada, co za szef :ico_zly: A twoj juz zrobil prawko? Zawsze to wieksza szansa na prace :ico_sorki: :ico_sorki:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 19:51

to może szansa jest ze bedzie pracowal, ale na wszelki wypadek niech sie juz rozglada
no wlasnie szansy juz za bardzo nie ma, ten szef to kombinator :ico_placzek:

anetka607

13 lis 2009, 19:53

chcemy sie do mopsu wybra wypytac czy maja jakas zapomoge,bony czy cos... ale oni to wola pijakom dac niz tym co naprawde potrzebuja :ico_zly:
ja dostawalam od nich kase przed 1 porodem jak tylko maz pracowal i po tez jakis macierzynski, wiec warto popytac

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 19:55

A twoj juz zrobil prawko? Zawsze to wieksza szansa na prace
wiem ale niestety jeszcze nie ma... pierwsze podejscie mu nie wyszlo a na drugie na razie nie ma kasy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
inia1985

13 lis 2009, 20:40

dorotaczekolada, może rzeczywiście coś się uda dostać od państwa... choć tak jak mówisz, często wolą pijakom dawać na nalewki niż uczciwym ludziom z chwilowymi problemami :ico_zly: Mąż niech intensywnie czegoś szuka, bo z takim szefem to nigdy nic nie wiadomo :ico_noniewiem:

Zgodzę się z Wami, ze lepiej mieć przynajmniej 2 koszulki. Ja do porodu ubieram taką zwykłą bez guziczków (no chyba, że się okaże w szpitalu, że nie trzeba swojej). A po wyjściu ze szpitala to już nie potrzebuje koszuli :ico_oczko: więc te 2 powinny mi starczyć.

anetka607, moja Mała ma tak ze 2 razy dziennie czkawkę (i w nocy też się zdarza) i też tak długo czka sobie. Ale nie ma się raczej czym martwić :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 lis 2009, 23:23

Zgodzę się z Wami, ze lepiej mieć przynajmniej 2 koszulki. Ja do porodu ubieram taką zwykłą bez guziczków (no chyba, że się okaże w szpitalu, że nie trzeba swojej). A po wyjściu ze szpitala to już nie potrzebuje koszuli :ico_oczko: więc te 2 powinny mi starczyć.
- a wiesz,ze to nie jest najlepszy pomysl,bo jak urodzisz dziecko,to po urodzeniu lozyska,zszydziu i innych rzeczach,ktorych nie pamietam,lezysz na tzn "nerce" na korytarzu i tam cie obserwuja,tam tez daja ci dzidzie do pierwszego karmienia,wiec koszula z guzikami sie przyda :ico_oczko:

Mi nie dali synka,ale tylko dlatego,ze tyle godzin rodzilam i byl podduszony,owiniety pepowina dwa razy i mial sina skore,wiec go wzieli na obserwacje i nie oddali :ico_zly:

Ja do porodu mam koszule z guziczkami,ale taka najbrzydsza - potem sie umyje i ubiore w inna :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”