Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2009, 14:25

zirca, dobrze ze rodzicow masz takich ze Cie do piony doprowadza bo takie rozejscie moze podmiunowac mimo wszystko
no i super ze Ci sie udalo wozek upolowac mi sprawuje sie rewelacyjnie i wszystkim bede polecac wozki tej firmy

ehhhh powiem wam ze sie denerwuje troche bo kurde niby ta baba na usg mi powiedziala ze puszek okruszek ma 5,5 cm a terz pacze ze na wydruku jest 5,1 cm :ico_szoking: do tego kumpela ktora miala usg w tyym samym tygodniu powiedzial mi ze jej synek ma 6,78 cm :icozis _szoking: no to duza roznica nie...
wczoraj dzwonili ze szpitala i zostawili wiadomosc ze usg mam godzine wczesniej a po tym wizyte ze specjalista :ico_szoking: ale z jakim K&^%$ specjalista :ico_szoking: ja nic nie wiem dlaczego specjalista i mam jazde ze cos jest bejbowi :ico_placzek:
wczoraj polozna zadzwonila ze cos mam nie tak z moczem i mam przyjsc w poniedzielek z rana zrobic wiecej testow :ico_noniewiem:
do tego brzuch mnie ciagle boli :ico_noniewiem:

dobra to sie wyzalilam
teraz lece konczyc jedzenie bo dzis robie dla Marcina impreze urodzinowa niespodzianke :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 lis 2009, 14:51

marta--nie zamartwiaj sie na zas bo fasolka to czuje.
Moze masz poprsotu jakies bakterie w moczu i trzeba leki brac.
Trzymam kciuki by z bejbikiem bylo wszystko ok.Nie porownuj bo dziecko,dziecku nie rowne,,,jedno wieksze drugie mniejsze.
Udanej imprezki,,napisz jak M zareagowal i czy niespodzianka sie spodobala.

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

14 lis 2009, 15:16

sarenka, Alu de facto sam nie chodzi...zrobił dwa razy po dwa kroki i koniec. sprawnie chodzi trzymając się jeździka i muszę sie pochwalic że oststnio czesciej chodzi niż raczkuje-mega śmiesznie manewruje tym swoim motorkiem :-D

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

14 lis 2009, 21:45

Witam drogie panie :-D

Juz nadrabiam zaległosci bo dawno mnie nie bylo, ale teraz pracuje i jakos nie miałam czasu zajrzec, po roczku mialam tez jeszcze dwa razy gosci i jakos tak wyszlo :-)

zirca, na pewno dasz sobie rade, masz jeszcze oparcie w rodzinie i malego Aluska :-D powiem szczerze, ze myslałam iz uda sie to naprawic, zwłaszcza jak wyjechaliscie na wczasy,, wygladaliscie na szczesliwych, no szkoda nic na siłe :-)

mmarta81, wszystko bedzie dobrze :-) fasoleczka na pewno jest zdrowiutka i sie nie zamartwiaj, grunt to pozytywne myslenie :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A no i nie pamietam co tam jeszcze było bo tyle naklilkałyscie ze szok :-)
Teraz kilka obiecanych fotek z roczku :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 lis 2009, 21:50

Hej :)))

Zirca, wytrzymaj jeszcze kilka dni, a pozniej bedziesz miec wspierajaca rodzine, znajomych :) zaczniesz myslec o sobie, bedziesz miala komu zostawic Ala zeby gdzies na chwile wyjsc :) a do niego w koncu dojdzie!

Marta a Ty sie nie zamartwiaj - mi a analitycznym zrobili badanie moczu w zwiazku z nerkami - powiedzialy,ze mam bardzo zle wyniki a tym gorsze to bo jestem w ciazy i zebym natychmiast sie zglosila do lekarza. Poszlam i co? I NIC! :[ cos tam wyszlo dziwnie, powtorzyli badania okazalo sie wszystko OK, dupki, a ja taka zaplakana wyszlam i u lekarza nie bylam w stanie wykrzesac ani slowa! Na pewno bedzie dobrze :) A co do rozmiarów dzieciaczka - ja znalazlam ze prawidlowy wzrost w 13 tygodniu to od 64 mm do 88 wiec jak widzisz rozpietosc jest olbrzymia :) A Tobie do 13 tygodnia brakuje :) zwlaszcza ze mialas w 11 robione badania, wiec nic sie nei martw! :)

A ja Wam napisze co mnie przeraza obrzydliwie! poprosilam meza zeby zapytal tesciowa czy zajmie sie Nina bo w poniedzialki on normalnie z nia siedzial bo mam zajecia 8.30 - 18.30 a on zapytal i tesciowa zaproponowala,ze przyjedzie w niedziele wezmie Nine na 3 dni :O ja powiedzialam,ze nie wchodzi to w gre bo Nina ich nie zna - widziala ich na swoich urodzinach w pazdzierniku kilka godzin - a ostatnio pisalam Wam jaki mialam hardcore jak pojechalysmy do moich rodzicow, z ktorymi rozmawia non stop przez tel i na skype. Wiec odmowilam a ona powiedziala,ze tesciu przyjedzie mysle sobie no trudno albo nie zalicze semestru bo nie moge opuscic takiej ilosci zajec bo juz za duzo nieobecnosci mam i nie nadrobilabym tego, albo Nina jakos wytrzyma wiec sie zgodzilam. A on chcial przyjechac w piatek :O moj maz wylatuje w poniedzialek i tlumaczy ze chce pobyc sam z zona te ostatnie dni - wiec ten stwierdzil,ze przyjedzie jutro rano no niech mu bedzie naucze go przynajmniej jak przebierac pieluchy - ale kiedys obiecalam sobie ze nie zostawie mu Niny - on jest stary (64 lata) juz troche slepy - np przejechal ostatnio skrzyzowanie na czerwonym ktore bylo juz dobrych kilkadziesist sekund!! dobrze ze nic nie jechalo ... myslalam,ze pojde pozniej na zajecia i wybiore te najwazniejsze - ale najwazniejsze zaczynaja sie o 11 ;( to i tak do 19 8 godzin...... on ma ja przebierac, karmic, usypiac - na podworko nie bedzie szedl bo jeszcze mi nie zalozy szalika dziewczyny panikuje okropnie ale przeciez to jego wnuczka poradzi sobie nie???? mial 3 dzieci i ma juz jedna wnuczke, prawda?

Koszmar :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-11-14, 21:52 ]
Wiola nareszcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no Filipek przystojniak :D nasz duzy roczniaczek :)

A jak sie pracuje?? W ogole ile godzin dziennie pracujesz? Filipem zajmuje sie Twoj maz tak??

Awatar użytkownika
zirca

14 lis 2009, 22:21

wiola85, nareszcie foty, cudne!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Z DUMĄ DONOSZĘ ŻE ALEXANDER CHODZI!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

niezły trik sobie wymyslił-trzyma balonik w łapkach i to mu daje "podparcie" :-D :-D

Awatar użytkownika
wiola85

14 lis 2009, 22:28

yoanna, ale jaja masz boroko z rodzinka, no ale sama nie wiem co bym zrobiła, na pewno nie oddała na 3 dni jak w ogole ich nie zna, no ale tesciu starszy juz, :ico_noniewiem:
A ja pracuje codziennie po 4 godziny, to mi pasuje bo szybko zleci a i z Filipkiem jeszcze czas moge spedzic. Pilnuje go Marcin jak akutat tak mu pasuje zmiana w pracy, albo moja mama przychodzi bo nie pracuje. Tesciowa z ktora mieszkam pracuje wiec odpada, no ale koncy o 15 wiec te dwie godzinki czasami tez popilnuje.

Teraz jak mam prawko to chce go sama wozic do mojej mamy, ale boje sie jeszcze jezdzic sama tym naszym kombikiem, wiec narazi ciagle z M w aucie :-D

:ico_brawa_01: zirca, :ico_brawa_01: dla Ala za kroczki :-) a metoda na trzymanie czegos w rekach jest super, Filip tez jak miał cos w raczce zwlascza pilot albo komorke to zapomniał sie i wtedy sam chodził :-)

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 lis 2009, 11:29

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: BRAWO ALU!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2009, 16:45

wiola85, wow ale tort pysznie na maxa wyglada no a syncie przystojniacha :ico_brawa_01: i rodzice odwaleni :-D

yoanna, heee wiec ja Ci powiem ze skoro sie zgodzil zaja Nina to chyba wie co robi(chociaz na jakies wzgledne pojecie o tym ) bo np moj tata ma 64 lata i jaby uslyszal ze ma zostac z Iga 8 godzin to by sie w zyciu nie zgodzil :ico_nienie:
po prostu by sobie nie dal rady :-) a mial 4 dzieci :ico_oczko: 3 wnukow :ico_oczko:
wiec to zalezy od osoby moim zdaniem.
Krzywdy jej nie zrobi co najwyzej moze pozniej zasnie albo zje mniej :-)
wiec idzi ze spokojem na te zajecia :ico_haha_02:

ja czekam do srody na to usg i ta wizyte u lekarza :ico_noniewiem:

wczorajsza impreza urodzinowa Marcina udala sie super :ico_brawa_01: wszyscy zadowoleni a najbardziej on :-D

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 lis 2009, 21:02

Witam!
hhhh powiem wam ze sie denerwuje troche bo kurde niby ta baba na usg mi powiedziala ze puszek okruszek ma 5,5 cm a terz pacze ze na wydruku jest 5,1 cm :ico_szoking: do t
kochana nie zamartwiaj sie wszystko napewno ok jest a dzieciaczki rosna roznie tak jak yoanna pisala

sarenka, Dzieki za mile slowka o Wiwi A co do wagi to wazy 12,3 i mierzy 80cm wiec duza dziewuszka

wiola85, super foteczkiFilipcio jest przecudny :ico_oczko:

zirca, brawa!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Ala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kochana w ogole to trzymaj sie jakos Pio jeszcze bedzie zalowal tego ze nie umial ocalic swojego malzenstwa dojdzie to do niego jak was juz nie bedzie i jak bedzie slyszal gucha cisze i to ze nie ma do kogo sie odezwac A twoja rodzina pomoze ci szybko sie uporac z tym nie przyjemnym dla ciebie okresem Zobaczysz wszystko sie ulozy :ico_oczko:
le boje sie jeszcze jezdzic sama tym naszym kombikiem, wiec narazi ciagle z M w aucie :-D

a ja wlasnie odwrotnie sama jezdzilam bez obaw a jak mialam jechac z moim A to sie stresowalam he he he
dziewczyny panikuje okropnie ale przeciez to jego wnuczka poradzi sobie nie???? mial 3 dzieci i ma juz jedna wnuczke, prawda?
Masz prawo sie bac kochana ale glowa do gory mysle ze sobie pooradzi najgozej bedzie mu przez pierwsza godzine a puzniej zobaczysz bedzie ok :ico_oczko:

A My z Wiwa nadal mamy problem z tymi brzydkimi kupami :ico_olaboga: i nie wspomne ze ma teraz gorszy apetyt nie wiem czy nie zacznie mi chudnac bidula jutro musze sie umowic do lekarki z nia moze jakies badania jej zrobic bo to troszke dlugo trwa
Ona ogolnie nie wyglada na chora jest wesolutka i w ogole i te kupy to tak robi ze trzy dziennie no ale ilez mozena takie brzydkie :ico_olaboga:
dobra czas leciec i wykapac Wiwe
Milej nocy :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”