Witam
geheimnis napisał/a:
a właśnie,które są lepsze smoczki,kauczukowe,sylikonowe czy jakie?
- jak dla mnie sylikonowe,te gumowe sa zolte i przez to wygladaja jak stare

No w sumie

ale już,nie będę wyrzucać prezentu od mamy.jak będzie potrzebny smok,a ten się malej nie spodoba to kupię jakiś inny,silikonowy
Witam, ja dzis z placzem wstalam,zaczelam mezowi wyrzucac,ze ze mna nie rozmawia,nie pyta jak mi minal dzien jak wraca z pracy,ze wieczory spedzamy osobno,bo on w drugim pokoju na komputerze, a ja przy tv.
Ja mam podobną sytuacje,Jeśli mój mąż już wróci z pracy to i tak siedzi przed kompem,ja przed TV i tak nam dni mijają.Jak mnie coś najdzie to idę sobie popłakać do drugiego pokoju i już.

Ostatnio nawet poruszyłam ten temat,że nasze życie sie takie monotonne zrobiło,na co mój mąż że to wszystko przez to że ja ciągle leżę i nie wiele mogę robić i gdzieś wychodzić
Ja dziś już po zakupach częściowych dla malucha.Kupiliśmy dziś nożyczki do pazurków,termometr,pościel,pieluchy tetrowe,mleczko nawilżające do kąpieli,krem ochronny,chusteczki nawilżone, dla mnie podkłady poporodowe,majtki poporodowe,koszula rozpinana do porodu.W ciągu najbliższych kilku dni musimy zamówić łóżeczko z materacem.
Na grudzień zostaje mi więc tylko krem na odparzenia,spiryt i gaziki do pępolka,wanienka,pieluchy i ewentualnie butelka.Z laktatorem się wstrzymam do porodu.I to będzie już wszystko....chyba