Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lis 2009, 21:20

zirca, mojej siory corka umiala tylko chodzic jak cos trzymala przez pierwsze tygodnie :ico_oczko:
brawa dala ALA:ico_brawa_01:
dana, kurcze to dziwna sprawa z tymi kupami i chudzienicm....moze to takie przejsciowe :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 lis 2009, 02:52

laski, wklejam Wam mega śmieszną historię z forum chustowego-padłam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D :-D
babeczki cycujące beda wiedziały, o co chodzi :ico_oczko:

Od jakiegoś czasu sama myśl o karmieniu przyprawia mnie o ból piersi
Lena, chociaż już tylko 2-3 razy dziennie (i w nocy też trochę), pije bardzo aktywnie (znaczy tańczy, kręci się, zakłada nogi na głowę i takie tam), co nie służy zdrowiu brodawek. Czasami idę do łóżka bardzo późno i zasypiam prawie natychmiast - Lena od razu się przysysa i bywa, że przed zaśnięciem nie zdążę odessać dziecia. A później nad ranem budzi mnie mój okrzyk bólu, bo Lena przygryzie mnie przez sen. Jesień średniowiecza mam pod stanikiem...
I jeszcze usypianie wieczorne to masakra. Żaden pancerny stanik nie obroni mojej wolnej piersi przed rękami Leny, pod każdy wetknie paluchy i szczypie, ukręca, drapie. Trzymanie jej palców najczęściej kończy się rykiem na cały dom. Są chwile, kiedy NAPRAWDĘ nie lubię karmić

ALE
Wczoraj znalazłam lekarstwo na przynajmniej część bolączek. Odkopałam z dna szafy taki mały gadżecik, który kiedyś wydziergałam mężowi w prezencie. Dzisiaj uśpiłam Lenę w łóżku przy piersi, po czym zrobiłam podmiankę:

Lena ani nie mruknęła, kiedy od niej odeszłam. Ukręca sobie teraz szydełkowe cycki - i na zdrowie jej, niech sobie ukręca do woli
No i czemu nie wpadłam na to wcześniej?

Obrazek

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2009, 13:58

Dzień dobry
Wiola no nareszcie jesteś :ico_haha_01: zdjęcia super Filip elegancki na maxa a tort mmmmmmmmmmm :-D :-D :-D
mmarta81, Marta brawa za imprezkę :ico_brawa_01: mężu szczęśliwy a to bardzo ważne :-D
zirca, ciekawa historia a te włóczkowe cycki zarąbiaste :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
dana, może Wiwi ma alergie na coś za dużo czegoś ostatnio jada z tąd te kupy :ico_noniewiem:

my po sobotniej imprezie wczoraj dogorywaliśmy a do tego Kacper był marudny :ico_noniewiem:
zaraz jedziemy na zakupy bo podobno sa jakieś fajne promocję na zabawki

Miłego dnia :-)

[ Dodano: 2009-11-16, 13:00 ]
a no i zapomnialabym brawa dla Ala :ico_brawa_01: za chodzenie my dalej chodzimy za jedną rączkę więc mam nadzieję,że to już nie długo :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 lis 2009, 15:00

hej
MArta-To prezent udany :ico_sorki: :ico_sorki: A co dobrego üichcilas??
Zirca--Brawa dla Ala,,teraz to juz zacznie smialo pomykac.
A historia the best,,,usmialam sie na maksa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wiola--Torcik smacznie wygladal,,a kto piekl??czy zamawialiscie?MYslalam ze napisane jest sto lat KAcperka :ico_haha_01:

JA ostatnio nie do zycia jestem.Czuje sie jakbym byla w ciazy choc mam nadzieje ze nei jestem.Teraz ja mam mega strach tak jak ostatnio dana :ico_zly: :ico_zly: Niech @ szybko przylezie bo sie wykoncze.Boli mnie brzuch jak na okres,mam mdlosci.czasem czuje sie slabo.Biore pod uwage fakt ze to moje pierwsze @iej przerwie i wszytsko sie teraz normuje.Mam nadzieje :ico_noniewiem: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 15:57

Helol laseczki

nie mialam kiedy i jak zagladnac, mialam troche roboty a do tego jeszcze Erik mial wypadek w sobote i musielismy jechac z nim do szpitala.
Erik spadl z sofy w duzym pokoju i walnal glowa w rog stolu, w sumie nie plakal mocno, wzielam go na kolanka i sie uspokoil, ale patrze, na stol kropki krwi, zbladlam, zaczely mi sie rece trzasc, oatrze a z glowy krew mu leci, w szoku krzycze do meza, ze ma pewnie dziure w glowie Boshe. Krew przestala leciec i moj P. obejrzal i dziury nie bylo, ale pojechalismy do szpitala ogladnela glowke, poswiecila latarka w oczy i pwoedziala, zeby jak cos sie dzialo to jechac do kliniki dzieciej bo tu nie ma oddzialu i tam sie znaja lepiej, ale na szczescie nic sie nie dzialo, ale najadlam sie strachu :ico_placzek: :ico_placzek:

Wiola85, super fotki, jaki smaczny torcik Filipek mial :ico_brawa_01:

mmarta, kochana nie martw sie, na pewno wszystko jest z dzidzia w porzadku, daj znac jak po wizycie

zirca, kochana trzymaj sie, zobaczysz, ze jak juz bedziesz w PL to bedzie lepiej , odzyskasz radosc zycia, masz wsparcie w rodzicach i Al bedzie przy Tobie :-)
Zycze Ci, zeby Ci pomyslnie ulozylo.
Wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Ala za chodzenie :-)

Ciekawe jak tam u miszki i Natalki?????
Agusia tez ostatnio nie zaglada, pewnie ma na glowie duzo spraw zwiazanych z domem

[ Dodano: 2009-11-16, 14:59 ]
ZIRCA, zariabiasta za historia z tym cycem, a ta fotka wypasiona, usmialam sie na maxa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirca

16 lis 2009, 16:22

Pati85, o rany! ale musiałaś się najeść strachu!!! dobrze,że nic sie nie stało :ico_sorki: Boże, z tymi naszymi Bejbikami, to czasem naprawdę trzy swiaty :ico_olaboga: nie ma nic gorszego, niż jak cos się stanie dziecku! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 20:01

Pati85, o rany! ale musiałaś się najeść strachu!!! dobrze,że nic sie nie stało :ico_sorki:
oj kochana masz racje, dobrze, ze nic sie nie stalo, a strachu bylo wiecej i tej krwi niz ta cala rana :ico_olaboga:

Cos mmarta sie nie odzywa, mam nadzieje, ze u niej wszystko ok :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 20:28

Pati85, boze dobrze ze mu sie nic nie stalo :ico_sorki: jeju co te nasze dzieciaki nie wymysla :ico_olaboga: super zdjecia na nk :ico_brawa_01:
zirca, ale superowe te cycuchy :-D
sarenka, o no to trzymam kciuki za @
a na imprezke nic ciekawego nie robilam upieklam sernik i babke zrobilam kanapki ,salatke i reszta to przekaski byly ale i tak na uszykowanie tego caly dzien mi zszedl :ico_olaboga:

a ja dzis jaks taka zaspano nerwowa :ico_oczko: naszczescie marcin wrocil troszke wczesniej z pracy i zajol sie Igolina wiec juz sie troche lepiej czuje :-)
w sobote lece do Plski na 3 tygodnie :ico_haha_02: wiec mnie nie bedzie dziewczynki :ico_placzek:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2009, 22:20

Hej
Pati no masakra :ico_szoking: dobrze, że Eriskowi nic się nie stało :ico_sorki:
Sarenka życzę by małpa się szybko pojawiła :ico_noniewiem:
Marta fajne zdjątko w podpisie i widzę że Idze wloski urosły :-D

My po zakupach niestety zabawek już nie było tylko jakieś dziadowskie zostały ale dorwałam fajną bluzę w czachy dal Kacpra i sobie też coś upolowałam :-D :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 22:42

adia26, dzieki :ico_sorki: heheh no jeszcze z 5 lat i bede mogla Igolince zrobic pierwsza kiteczke :ico_brawa_01:
a wlasnie mialam piasc ze Kacper ma fajowa bluze na tym zdjeciu na nk :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”