Witajcie
niedawno wrocilismy od gina
no i okazalo sie ze mam zapchana piers
po tym nawale takze zapisal antybiotyk Augumentin ale nma szczescie moge nadal karmic
takze mam nadzieje ze to pomoze
sama stwierdzil ze przy duzych piersiach sa czesciej problemy a szczegolnie jak mala niesciagnie ze wszystkich kanalikow
takze zobaczymy
no i pytalam czy ma tak piec i bolec piers to mowi ze to norma bo gospodarka kobiety musi dojsc do siebie i ze to jeszcze hormony
takze poki co wiem ze to norma
oby tylko malutka zaczela dobrze ssac z cycuszka
juz z jedenj je dobrze jeszcze tylko z tej jednej i bedzie oki
niepodadje sie szczegolnie jak patrze na moja kluseczke
dzwonilam dzis do pediatry i w srode mam zadzwonic i moze wczwartek pojde z nia na wazenie i sprawdzimy czy dobrze przybiera
no i przepisze mi wit D
siunia ja juz myslalam ze tu bedzie kolejan rozpakowana i dowiemy sie ze juz urodzilas a twoja Mia niechce chyba wychodzic dobrze jej w brzuszku
wogle dziewczyny dziekuej bardzo za rady i pocieszenie wsparcie w takim trudnym dla mnie okresie jest bardzo wazne jeszcze raz dziekuje
a co do czkawki to moja tez ja ma po karmieniu szczegolnie jak nieodbije albo za szybko je i łapczywie twedy powietrze sie dostaje do brzuszka
czasem odbije a czasem nie i wtedy uleje
a co do czkawki ze jest dziecku zimno to tez tak slyszalam ale to chyba chodzi ze jak stopki ma gole
bylsimy dzis z Zuzia na pierwszym spacerku
spala jak suselek i poszlismy po Wiki do szkoly
byla taka szczxesliwa ze mogla powozic siostrzyczke
a jaka dumna
Byliśmy dzisiaj na kontroli w szpitalu i maly przez tydzien przybrał 200g!!!! Na samym cycu!
wow super dla Michasia no i masz resciwy pokarm super
ja niewiem ile schodlam
a obraczke nosze caly czas nawet przy porodzie mialam takze oki
no zobaczymy
nawet niemam wagi zeby sie zwazyc
Dziś się ważyłam rano i jestem 13,2 kg
super bedzie coraz lepiej
wlasnie trzymam malutka bo po karmieniu u mamusi na raczkach musi plezec hehe
a zaraz ide zjesc obiadek bo glodna jestem