dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 15:01

mam pytanie odnośnie prasowania??? prasujemy też na lewej stronie? a co z rzeczami typu welur, których się nie prasuje???
jak najbardziej prasujemy na lewej stronie bo to ona styka sie z wrazliwa skorka dziecka. a rzeczy ktorych nie da sie prasowac normalnie to ja przy Mateuszu prasowalam przez cos,np recznik
my czekamy dzis na wlascicielke,ma być około 16... mąż do niej już pisał ale sie nie odezwała,zobaczymy co powie.. oby była wyrozumiała.. i oby moj maz jak najszybciej znalazl prace...wtedy jakos damy rade.
dziekuje dziewczyny ze mnie wspieracie. nie spodziewalam sie takiej pomocy od praktycznie nieznanych osob..dzieki wam uwierzylam ze sa ludzie dobrzy i bezinteresowni :ico_sorki:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

16 lis 2009, 15:30

Shiva, najważniejsze, że czujesz się wypoczęta :-D To fakt jutro wielki i bardzo stresujący dzień. Pewnie dziś w nocy nie będę mogła spać... No zobaczymy :ico_noniewiem: Wierzę, że Wasze kciuki pomogą, z góry dzięki :-D

meg, ja też jestem beztalenciem jeśli chodzi o odczytywanie obrazu USG :ico_oczko: Ale mimo to udało mi się zauważyć buźkę Synka anusiek, z resztą bardzo ładną :ico_brawa_01:

dorotaczekolada, trzymam kciuki za rozmowę z właścicielem :-)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2009, 17:02

meg, ale ta infekcja długo Cię trzyma :ico_szoking: Obyś jak najszybciej ją zwalczyła :ico_sorki:
Najbliższe dni masz rzeczywiście pracowite, tylu lekarzy musisz odwiedzić :ico_olaboga: no i przygotowania do przyjęcia córeczki, życzę wytrwałości :-) No i koniecznie daj znać co z tym cukrem :ico_olaboga:

dorotaczekolada, trzymamy kciuki za spotkanie z właścicielką mieszkania :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 lis 2009, 17:54

inia - :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ostatnie okno,a to oznacza,ze ja wejde w 9 miesiac za tydzien i 4 dni :ico_szoking: :-D

No i za obrone kciukasy tez trzymam :ico_sorki:

anusiek - sliczna buzka i jaka wyrazna :-D Trzymam mocno kciuki za jutrzejsza wizyte :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Shiva, Ty spiochu,w nocy sie spi a nie siusia :ico_oczko:

meg, ja wszystko na prawej stronie prasowalam :ico_wstydzioch:

dorotaczekolada, oby teraz jeszcze z wlascicielami sie dalo :ico_sorki: :ico_sorki:

Stawiam ciasteczka,za skonczenie 34 tygodnia :-D

Obrazek

Bylam u lekarza i jest ok,tzn szyjka znowu krotsza,niedlugo jej wcale nie bedzie,rozwarcie male ale oznak porodu nie widac.3 grudnia mam USG i do 37 tygodnia zakaz rodzenia,powiedzial mi,ze kazdy tydzien teraz to miesiac w inkubatorze :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2009, 18:06

iw_rybka, :ico_szoking: :ico_szoking: jak to każdy tydzień to miesiąc w inkubatorze?? Oj chyba ten lekarz chciał Cię tylko nastraszyć :ico_puknij: Mój mąż urodził się w 29 tyg i leżał miesiąc w inkubatorze, z tym że to było 28 lat temu, a medycyna ostro poszła do przodu. Więc coś nie bardzo wierzę w tą teorię :ico_noniewiem: ale z jednym się zgadzam - poczekaj z porodem co najmniej do 37 tyg :-D

Och rozpieszczacie nas tymi słodkościami ;-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 lis 2009, 18:46

Shiva, no tak mi powiedzial,ze jak dzis urodze,to dwa miesiace w inkubatorze dzidzia by byla,bo dwa tygodnie brakuja mi do bezpiecznego terminu :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Poczekam,nie bede sprzatac jeszcze ale za dwa tygodnie porzadki przedswiateczne jak zaczne,to urodze do swiat :ico_oczko: Hi,i,bardzo bym chciala :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2009, 18:49

anusiek- trzymam kciuki za wyniki, oby wszystko było dobrze

rybka- :ico_brawa_01: za 34tc i się oszczędzaj, żeby te 3 tyg jeszcze donosić, chyba mnie samą zostawisz na te święta :ico_olaboga: z rodzeniem bo u mnie szyjka cała i wszystko zamknięte.

dorotaczekolada- trzymam kciuki, zeby właścicielka okazała się wyrozumiała.

Ja dzisiaj załatwiłam też lekarza, dostałam zdolność do 2012 :-D więc spoks.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 lis 2009, 21:59

Pruedence, no nawet dwa tygodnie,bo teraz mam 34 skonczone,a za dwa tygodnie 36 skonczone i wowczas juz sie jest w 37 :ico_oczko:
dostałam zdolność do 2012 :-D więc spoks.
- super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

inia1985, masz tu kopa na szczescie :ico_sorki:

Obrazek

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

17 lis 2009, 08:34

hej, na nic nie mam sily, albo sie strulam albo jakas grypa zoladkowa mnie zlapala, ale chyba raczej to 1 bo strasznie mi zoladek sciska, spac musialam na siedzaco bo mi sie kwasy cofaly, ja to mam pecha, maz zaraz panikowal i do szpitala chcial mnie wywiesc :ico_zly: zobacze jak dzisiaj bedzie, na razie zladlam cwiartke bulki i jest ok

a u fryzjera bylam wczoraj, jeszzcze musze pofarbowac wlosy, wózek wczoraj przyszedl, ale jest fajny, jak super sie prowadzi, syna nie moglismy odgonic :-D

pchełka
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

17 lis 2009, 10:09

Hej wszystkim grudniuweczki i od razu chciałabym się do was dołączyć :-) Moja dzidzia ma przyjść na świat 28ego grudnia. Pozdrawiam

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”