Tak magduś81 dokładnie to badanie nie wyszło niby źle ale kazał małą odstawić od cycka

jesli moge wtracicBabeczki doradzcie coś, moje chłopaki kładą główki ciągle na jedną strone i już widze że główeczka zaczeła się z tamtej strony poprostu wgniatać tzn się odkształca. Podkładam ciągle coś na tą strone ale oni i tak się przekręcają. Może jakieś triki?? Czy poprostu trzeba układać na siłe raz na jedną raz na drugą strone???
będe masować szyjke i mam nadzieje że nie zrobie krzywdy moim Kluskom.bo robią sie przykurcze na jedna
ale dlaczego??????? pierwsze słysze!!! Bo moi mieli złą bilirubine i nic nie kazali odstawiać od cyca!!! Ciekawa dlaczego????kazał małą odstawić od cycka
posłuchaj pokiwaj głową a i tak będziesz robić swoje. Ja tak robie"dobrych radach"
nie jesteś sama moja teściowa tez tak robi już myślałam ze przy drugim dziecku sobie daruje ale nie nadal musi sie wtrącać ze swoimi mega świetnymi radamiwszystko robimy zle az sie jej sluchac nie da
wytłumaczył ci z jakiej przyczyny odstawić od cyca ?kazał małą odstawić od cycka
zgadzam się nasi znajomi mja teraz taki problem bo mały miał 6 miesięcy i okazało sięże na jedną strone słabej przekłada główke i teraz ma rok a nadal sie rehabilituja, moim zdaniem nie trzeba tego robic na siłę ale poprostu zmieniac boczki bo później mozna narozrabiac a przecież wszystkie chcemy dobrze dla naszych pocieszekale to nie tylko chodzi o wygląd głowki ale o stan mięśni
jezu masakra wszystkie ciotki czarownice najmadrzejszejak sobie pomysle o niej i tych wszystkich "dobrych radach" to az mnie skreca.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość