witajcie! ze mna lepiej troszke, i na innym oddziale wiec laptop moge miec, gdyby sie cos zmienilo bede pisac do ewy;( ej a herbaciana i karmelka, podalybyscie mi swoje numery?
[ Dodano: 2009-11-20, 21:01 ]
jednak mam ograniczony dostep do komputera, poniewaz moj doktor nie pozwala zbyt czesto uzywac, bo to za duzo jak na moje sily i dla dziecka nie dobrze, wiec gdybyscie mialy jakies pytania to pytajcie przez Ewusie, uwiwerzcie ze dziekuje baardzo za wsparcie!! jak juz wam napewno przekazala ewa, to moja coreczka pech chcial ze ona
znalazla sie w spiaczce;((( ja juz nie daje rady, i sadze ze nie donosze do konca ciazy za nic!!!!!!!!!!!!! jestem na podtrzumujacych lekach i jakis uspokajajacych i cxos czuje ze mnei zobojetnaja, a o corce maz mnie za bardzo nie chce informowac, ale ja mam na niego sposoby, np wymuszam, e jesli bede w niepewnosci to jeszcze dzis urodze itd
nie iwem kiedy mi lekarz pozwoli siasc wiec prosze
ewus pisz do mnie jesli tylko mozesz i podaj numer dziewczynom jesli by chcialy, bo mi sie okropnie nudzi, a od pon do piatku do po 14 30 moge pisac dopiero
[ Dodano: 2009-11-21, 10:22 ]
28 tc sttawiam ciacho!!
co u was tak pusto?