anusiek, gratulacje
A wiesz,ze jakos za 4 dni okienko nam przeskoczy na ostatnie
wstałam o 7
- u nas od kilku dni jakis dziwny zwycaj panuje,maly przychodzi do nas do lozka o 9,daje mi piloty,zebym wlaczyla telewizor,ide mu zrobic picie a on laduje sie na moje miejsce ioglada bajki.Ja za to ide do niego do pokoju,klade sie na tapczanik i spie jeszcze godzinke albo dwie
Wczoraj wstalam o 10.30,dzis o 10-tej
i się śmieję z mężem, że nasz Skarb będzie 6-miesięcznym wcześniaczkiem, ważącym 4000 gr
- hi,hi,my bralismy slub w kwietniu,a we wrzesniu koscielny i bylam juz 2 miesiac w ciazy,wiec nasz tez jest wczesniakiem wazacym 4590
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
w_rybka, o co chodzi z tą Amoli85, bo nie kumam??
- dziewczyna opowiadala na forum,ze ma 3 -letnia corke,ze w lutym tego roku urodzila jednego blizniaka,ktory zmarl a drugiego urodzila dwamiesiace pozniej,tez naturalnie.To podobno dziewczyna,ma 7 m-cy.Teraz ona jest w 7 m-cu ciazy ( czyli urodzila i zaszla w ciaze) i lezy na podtrzymaniu a niby ta 7 -mio miesieczna corka jest w spiaczce,bo dostala bezdech w nocy.Wszystkie jej wspolczulysmy,a okazalo sie,ze to sciema.Tzn zdjecia z usg,ktore wklejala znalazla na internecie,brzuch pokazywala jak rosnie i tez okazalo sie,ze to sa brzuchy dziewczyn z innych forum.Tu masz linka
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... torder=asc
anetka607, to super,ze juz takie akcje masz
meg, czyli wiesci nawet dobre,fajnie,ze lekarz ci podpasowal