no ta ja Cie pdoziwiam ze wytrzymujesz kochana ja mimo problemów z szyjka i tak nie daję Marcinowi wolnego tzn. nawet jak dam to ja potarfie mieć po 3 dniach bez seksu orgazmy przez sen., sny erotyczne, wiec co mam sobie domawiać, staramy sie być delikatni, wybieramy bezpoeczne pozycje na mnie ciąża tak działa...z jaga miałam identycznie do samego rozwiazaniaherbaciana ja bym chciała być niewyspana z tego powodu no,ale moja szyjka nam nie pozwala-niestety a tak bym pobaraszkowała... a zresztą w tym tygodniu on wraca póżno z pracy,późno w nocy,wię ja już dawno śpię.Ale chyba bedę musiała jakoś go dopieścić,bo takie biedaczek wygłodniały,hihihi
herbaciana ja mierzyłam tempkę jeden i to niepełny cykl i baaardzo sobie chwalę, szczególnie, jeśli chodzi o planowanie płci (aa..barzdiej zywotne są dziewczęce pleminiczki, dlatego dziewczynki sie strzela na kilka dni przed owluacją, w chłopców najlepiej celować w sam jej dzień, bo plemniczki mniej żywotne ale szybsze )
co do skoku temperatury - to musi wynosić min. 0,2 ponad średnia temperatur z pierwszej fazy cyklu, najlepiej zaloguj sie na 28dni.pl bo smao mierzenie nie tyle daje co interpretacja wykresu wiec albo nam tu cały wykres pdorzucaj i bedzimey podpowiadać albo tam własnie działaj - pierwszy meisiac masz za darmo
kwestia planów meża vs Twoich - my z mężem jesteśmy najlepszym przykłądem tego, ze czasem inaczej sie nie da, jak pójsć na obopólny kompromis teraz by za jakis czas było lepiej mój maz ma własne gospodarstwo rolne, domek budujemy zuepełnie gzdie indziej, a teraz mieszkam w gnieźnie. w efekcie marcin pilnuje budowy, pilnuje swojego gospodarstwa i do nasjeżdża raz na dwa, trzy dni i tylkop na noc praktycznie czasami też juz nie wyrabiam psychicznie, bo zyję jak matka samotna z dzieckiem,a le chcemy szybko zamieszkać na swoim, mieć duze zaplecze oszczędności, marcin dopieor za ok zacznie sie przekwalifikowywać...trzeba wytrzymać, ale wierzę, ze warto
a co do testów - to biję bo ja zrobiłam pdoobnie w zaciażonym cyklu - kupiłam od razu 6 przez net, bo zapłaiłam razem z wysyłka tyle co w aptece za jeden i leżały 3 tyg., potem przyniosły szczęscie oby i u ciebie tak było
[ Dodano: 2009-11-26, 18:39 ]no ta ja Cie pdoziwiam ze wytrzymujesz kochana ja mimo problemów z szyjka i tak nie daję Marcinowi wolnego tzn. nawet jak dam to ja potarfie mieć po 3 dniach bez seksu orgazmy przez sen., sny erotyczne, wiec co mam sobie domawiać, staramy sie być delikatni, wybieramy bezpoeczne pozycje na mnie ciąża tak działa...z jaga miałam identycznie do samego rozwiazaniaherbaciana ja bym chciała być niewyspana z tego powodu no,ale moja szyjka nam nie pozwala-niestety a tak bym pobaraszkowała... a zresztą w tym tygodniu on wraca póżno z pracy,późno w nocy,wię ja już dawno śpię.Ale chyba bedę musiała jakoś go dopieścić,bo takie biedaczek wygłodniały,hihihi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość