ja miałam od tej pory właśnie takie miękkie. Po 10zl na bazarku kupoałam ale straznie się porozwlekały, a najgorsze, ze nierównomiernie i normalnie ta część nie odpinana odstawąła o kilka centymetrów od tej odpinanej, nawet przez bluzkę było widać.
Też najpierw chciałam na allegro kupić ale dobrze zrobiłam, ze poszłam do sklepu, bo poprosiłam o 85D i taki bym właśnie kupiła na allegro, bo teoretycznie z wymiarów tak wychodizło, a jak zaczęlam przymierzać w sklepie to dopiero F był dobry.
Dzisiaj na tych zakupach to miałam nadzieję sobie parę rzeczy kupić, bo tak po spozywcze zakupy to Artur chodzi. Normalnie w przyszłym tygdniu to chyba sie naszykuję na karmienei na deptaku, bo inaczej to nic sobie nie kupię.
Prezenty też na allegro będe kupować. Już od kilku tygodni siedzę w necie i niewiele moge wymyśleć. Zwlaszcza dla mojego chrześniaka.Chlopak ma 12 lat i kompletnie niczym się nei interesuje
jesli macie jakiś pomysł to mi pomóżcie, plissss
A prezentów to mam masę do kupienia, bo my na 2 wigilię zawsze chodzimy.Do moich rodziów i do teściów. U teściów wszystkim się kupuje prezenty ale tam jest tylko 6 osób zwykle, a u moich na szczęście jest losowanie.Zawsze wczesniej losujemy jedną osobę - kazdy kupuje prezent jednej osobie no i dzieciom (moich 2 i 2 moich chrzesniaków) bo inaczej to byśmy zbankrytowali, bo u mamy na wigilii jest zawsze koło 20 osób.