Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 lis 2009, 19:27

to poprostu wynika z wiary a nie zabobonów :-)
- dokladnie tak :ico_sorki:
Za to taka matka to naprawde pomyłka :ico_puknij:
- dokladnie,jakas mloda pinda niedojrzala.
Pamietam jak Karolina,ktora urodzila martwego Kacperka w 9 miesiacu ciazy,pisala ile ja kosztowalo zaproponowanie ubranek,ktore dla synka gromadzila,jakies mlodej dziewczynie z rodziny,ktora spodziewala sie dziecka,a z kasa krucho u nich bylo - wiec chciala jej oddac,a tamta pinda powiedziala,ze po "truposzku" zakladac nie bedzie.No szlag by ja trafil,glupia pinda....

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2009, 19:30

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
milutka bez urazy, ale to jest troszke obrzydliwe co piszesz :ico_noniewiem:

To i tak by nic nie dało a skoro ktos uwaza ze moje dziecko jest gorsze bo wczesniej urodzone to juz jego sprawa ja uwazam ze rzadne dziecko nie jest gorsze nawet jezeli jest chore lub niepełnosprawne. Za to taka matka to naprawde pomyłka
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a kto Ci coś takiego powiedzial????????? Ja pierdziele, ale ludzie to szuje ja bym rozszarpala taką francę!!!!

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

30 lis 2009, 19:30

po "truposzku
:ico_szoking: jak można być takim ograniczonym :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-11-30, 18:33 ]
ejustysia, - strone wcześniej pisałam o lasce która chciała mi dać do zrozumienia że moje dziecko jest nienormalne :ico_zly:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2009, 19:36

Pamietam jak Karolina,ktora urodzila martwego Kacperka w 9 miesiacu ciazy,pisala ile ja kosztowalo zaproponowanie ubranek,ktore dla synka gromadzila,jakies mlodej dziewczynie z rodziny,ktora spodziewala sie dziecka,a z kasa krucho u nich bylo - wiec chciala jej oddac,a tamta pinda powiedziala,ze po "truposzku" zakladac nie bedzie
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: wiecie co, żyjemy w strasznych czasach

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

30 lis 2009, 19:36

a tak przy okazji to pochwale się wam moja kruszynka śmieje się w głos i grucha :ico_brawa_01: a jak nie może trącić zabawek zawieszonych nad łóżeczkim to wydobywa z siebie coś w rodzaju -ej ! :-)

[ Dodano: 2009-11-30, 18:37 ]
wiecie co, żyjemy w strasznych czasach
albo tacy niektórzy ludzie są straszni :/

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2009, 19:39

tak przy okazji to pochwale się wam moja kruszynka śmieje się w głos i grucha a jak nie może trącić zabawek zawieszonych nad łóżeczkim to wydobywa z siebie coś w rodzaju -ej
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ale te nasze dzieciaczki to sie szybko rozwijają ,aż szkoda każdej minuty strconej przy nich

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2009, 20:33

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
milutka bez urazy, ale to jest troszke obrzydliwe co piszesz :ico_noniewiem:
dla mnie tez dlatego ja nie smarowalam a mala miala na oczku takie znamie :) i naszczescie same pzeszlo :ico_sorki: ale piszde tylko to co mi podpowiadali :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

30 lis 2009, 21:29

Pamietam jak Karolina,ktora urodzila martwego Kacperka w 9 miesiacu ciazy,pisala ile ja kosztowalo zaproponowanie ubranek,ktore dla synka gromadzila,jakies mlodej dziewczynie z rodziny,ktora spodziewala sie dziecka,a z kasa krucho u nich bylo - wiec chciala jej oddac,a tamta pinda powiedziala,ze po "truposzku" zakladac nie bedzie.No szlag by ja trafil,glupia pinda..
:ico_szoking: straszne
trzeba się odcinac od takich ludzi, dla własnego zdrowia psychicznego

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 lis 2009, 21:34

jak można być takim ograniczonym :ico_olaboga:
- tak samo ogranoczona,jak ta co uwaza,ze wczesniak jest nienormalny.A ona madra,3miesieczne dziecko juz na nozki stawiac,bo kregoslup mocny ma :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
wiecie co, żyjemy w strasznych czasach
- a niby tacy cywilizowani jestesmy :ico_noniewiem:
-ej ! :-)
- he he,super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 lis 2009, 22:09

iw_rybka, ja też mam Matke Boską i miałam przez całą ciąże i cały czas mam przy sobie. Ale to z wiary a nie z żadnych zabobonów!!!

Edulita niektórzy ludzie są strasznie ograniczeni i nie wiedzą co mówią :ico_sorki:

No własnie moje chłopaki zaczynają coś "gadać", narazie pare razy coś tam się wydobyło ale więcej mielą językiem :ico_brawa_01:
Edulitka :ico_brawa_01: dla Iduni za "ejki"!!!!!!!

[ Dodano: 2009-11-30, 21:12 ]
Izuś no "powinnam" i obiecuje się poprawić :-D i jutro napewno się pojawie!!!

A teraz słodkich snów ide spać bo moje Kluseczki pięknie chrapią więc trzeba korzystać chwili snu :ico_brawa_01:
Buziaczki!!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”