u was widze zimno? u nas dzis ok 16 stopni bylo tak cieplutko,ale rano i wieczorkiem juz fakt chlodno jest
trzymamy kochanauleczko trzymaj sie trzymam kciuki za Gracjanka
a dzis oprucz tego,ze pospałam po pracy 2 godzinki to czuje sie super,bo wczoraj było kiepsko noi tempka mi podskoczyła znowu jest 37,4 w pochwiejak tam sie czujesz? zrobilas test?
hehe nie powinno jej zaszkodzic trzeba czasem hartowac dzieci własnie takim spacerkiemja troche z fruzia bylam na spacerku ale to taka gadula i wiatru sie nalykala aby to jej nie zaszkodzilo
ja bym nie wytrzymala podziwiam cie nie przyjdzie musisz myslec pozytywnie trzymam kciuki zeby nie przyszlatestu nie robiła,stwierdziłam,ze poczekam jeszcze pare dni bo moze jeszcze przyjdzi
to ja wim ale wiatr malo lba nie urwal a mi zechcialo sie na spacerowaniehehe nie powinno jej zaszkodzic trzeba czasem hartowac dzieci własnie takim spacerkiem
ale jak kochana sie tak nastawie a test pokaze kreske to bede smutna wiec wole myslec ze bedzie jedna to sie przynajmniej nie rozczaruje spokojnie w tym tygodniu zrobie a po za tym cycuszki mnie nie bola a topewnie zły obiawnie przyjdzie musisz myslec pozytywnie trzymam kciuki zeby nie przyszla
hehe nieszkodzi przewietrzyłyscie sie troszku,cały dzień siedzenie w domu wykańczato ja wim ale wiatr malo lba nie urwal a mi zechcialo sie na spacerowanie
jestem !uuuu i zostałam sama
halo, halo ja jestem już na posterunkudziewczyny zastrajkowaly czy co?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość