narbapuppa- Ulcia śliczna, zresztą wszystkie twoje dzieci to takie blond aniołki:) Ale ja Ci zazdroszczę, ale tak pozytywnie

shiva- to dawaj znac jak było u diabetologa.
anetka- dobrze, ze Cię wypuścili, chyba fajnie tak usłyszeć,że za tydzień będziesz już miała swoją dzidzie, ja też tak chce

monika- daj znać jak było u lekarza,
A ja wróciłam już z pracki, udało mi się podpisać umowę

więc od dziś już mi się oficjalnie należy macierzyński, pan na szkoleniu bhp potwierdził to co pisałam o macierzyńskim, czyli, ze nam też będzie 22 tyg przysługiwać, nawet jak urodzimy w grudniu. Pogadałam z szefem i oboje stwierdziliśmy, że nie ma sensu żebym w takim stanie pracowała, więc od jutra idę na zwolnienie
 więc od dziś już mi się oficjalnie należy macierzyński, pan na szkoleniu bhp potwierdził to co pisałam o macierzyńskim, czyli, ze nam też będzie 22 tyg przysługiwać, nawet jak urodzimy w grudniu. Pogadałam z szefem i oboje stwierdziliśmy, że nie ma sensu żebym w takim stanie pracowała, więc od jutra idę na zwolnienie  

100 zl porod rodzinny + 100 zl,porod w wodzie
 100 zl porod rodzinny + 100 zl,porod w wodzie   

także wszystko się ładnie ułożyło
 także wszystko się ładnie ułożyło 

Normalnie szok, dziś były zapisy na przyszły rok do specjalistów
 Normalnie szok, dziś były zapisy na przyszły rok do specjalistów   W międzyczasie pani doktor została wezwana na oddział. Ostatecznie po powrocie wzięła mnie pierwszą. W razie potrzeby mam sama zwiększać dawkę insuliny... Potem zakupy, wypad do mnie do pracy, bo miałam telefon, że są do odebrania bony na święta
 W międzyczasie pani doktor została wezwana na oddział. Ostatecznie po powrocie wzięła mnie pierwszą. W razie potrzeby mam sama zwiększać dawkę insuliny... Potem zakupy, wypad do mnie do pracy, bo miałam telefon, że są do odebrania bony na święta