Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 gru 2009, 20:50

barba - ja z Andrzejkiem dostalam tylko blekitne :ico_sorki:
iw_rybka, te "konieczne" badania to mocz, morfologia (z ostatniego miesiąca), WR, HBS.
- no to krew i mocz mam na wypisie ze szpitala,a WR i HBS to chyba na poczatku byly robione i wpisywane w karte ciazy,tak?

Super dzionek atywny mialas :ico_brawa_01:
Albo ja taki ślimak jestem :ico_wstydzioch:
- wazne,ze do przodu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 gru 2009, 22:01

cześć Dziewczyny :-)
jestem, zaraz Was doczytam tylko napiszę najpierw że u małego wszystko z serduszkiem ok. Już zastawka nie uderza o aortę i serduszko bije równomiernie - idealnie. Pani dr powiedziała że samo się naprawiło i że mogę rodzić w terminie i naturalnie :ico_brawa_01: i że mały ma już prawie 3 kg :-)
oboje z mężem się baaardzo cieszymy!! :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 gru 2009, 22:27

iw_rybka, WR było na samym początku, ale wymagane są drugie, świeże wyniki, HBS też musi być z ostatniego miesiąca ciąży.

anusiek, super wiadomość :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Synek zdrowy i jaki już duży :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

inia1985, to fakt, te maleńkie rzeczy strasznie długo się prasuje :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 gru 2009, 22:45

Shiva, a to musze pogadac w czwartek z lekarzem :ico_sorki:

anusiek, no super wiesci,wiedzialam,ze tak bedzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 gru 2009, 22:49

margolcia, dziękuję Ci i ja za życzonka :-)

barbapuppa też chcę taki poród :-) kurcze nic prawie nie piszesz o bólu, jakoś pozytywnie się o czyta :ico_brawa_01: a Ulcia jest przepiękna :ico_brawa_01: :-)

patisiaaa witam Cię grudnióweczko :ico_haha_01:

matikasia dziękujemy za kciuki :-D

anetka607 trzymam kciuki za Ciebie!

Pruedence super, gratulacje że się powiodło w pracy, a teraz sobie odpoczywaj, należy Ci się trochę wytchnienia :-)

dorotaczekolada, kiedy przenosicie się do dziadków?

dostałam dziś cudną wiadomość, koleżanka ze szkolnej ławki jest w ciąży. Baaardzo chciała i jakiś czas się starała... To początek ale testy 4 wyszły pozytywnie. To wspaniała dziewczyna :) Pierwszego dziecka niestety nie donosiła ale teraz wierzę że będzie wszystko dobrze i urodzi zdrowego ślicznego babasa. Cieszę się jakbym jakiś cudny prezent dostala - taka wiadomość!!
Z mężem po badaniu kupiliśmy dla małego kombinezon i wanienkę :ico_brawa_01: a mąż podczas badania tak mnie ściskał za rękę że musiałam mu zwrócić uwagę :ico_haha_01:

ale się cieszę że nasze serduszko ma się tak dobrze :ico_brawa_01:

ahh i :ico_tort: za 36 tydzień :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

01 gru 2009, 23:05

ahh i :ico_tort: za 36 tydzień :-)
- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 gru 2009, 23:16

no i z wrażenia zapomniałam podziękować za trzymanie kciuków za nas :ico_wstydzioch: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2009, 09:43

anusiek- super, że u synka już wszystko ok z synkiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: na pewno Ci ulżyło, no i wielkie brawa za 36tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

rybka- ja dzisiaj idę robić te badania, bo właśnie muszą być z ostatniego miesiąca, u nas do tego grupa krwi i mile widziany wymaz z pochwy, ale nie wiem czy będę mieć na to kasę ;(

shiva- no to miałaś dzień pełen wrażeń:)

inia- to ty chyba masz strasznie dużo tych ciuszków :-D

meg
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

02 gru 2009, 09:52

hej Dziewczyny.
nie widzę mojego wczorajszego postu... chyba miałam jakiś problem z netem, którego nie zauważyłam... .
więc jeszcze raz wielkie brawa ode mnie dla Barbapuppa :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Uleńka jest urocza!!! dużo zdrówka dla niej i całej Twojej rodzinki!!!
Dorotaczekolada Tobie życzyłam sprawnej i możliwie najbardziej pogodnej przeprowadzki. Aby czas spędzony u Teściowej miło Cię zaskoczył :ico_haha_02: I odzywaj się jak tylko będziesz mogła.
Shiva... ostatnia wizyta u diabetologa pełna wrażeń :ico_szoking: ale masz już ją za sobą :ico_haha_02:
Anusiek super, że z serduszkiem synka wszystko się unormowało. Miałaś nerwy, ale najważniejsze to co usłyszałaś wczoraj.

[ Dodano: 2009-12-02, 08:59 ]
ja dwa dni walczyłam z wysokim cukrem. zepsuło mi to solidnie humor. ale od wieczora jest lepiej. mam nadzieję, że to się utrzyma. nie chciałabym już na koniec zamieszania z insuliną. ostateczne decyzje zapadną dziś wieczorem.
jutro natomiast wizyta u ginekologa. może ustalimy wstępny termin cięcia. zobaczymy... :ico_oczko:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

02 gru 2009, 10:32

Anusiek dobrze że z synkiem sie wszysko wyjaśniło i jest ok :ico_brawa_01:

Shiva ty normalnie przenosisz :-D
może ustalimy wstępny termin cięcia. zobaczymy... :ico_oczko:
trzymam kciuki

mnie nic nie rusza, jakies odpady wypadaja ale lekarz mówil ze tak bedzie, skurczy brak, moze jutro jak pojde do gina to mnie ruszy troche bo i zakupy mam zaplanowane :ico_oczko: ale najważniejsze ze troche choroba mi sie cofa juz mi z nosa tak nie leci :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”