Witajcie
patisiaaa, ty juz widze ze po terminie jestes moze dzidzia sie na Mikołaja urodzi zycze szybkiego rozwiazania
wczoraj byla unas pielegniarka srodowiskowa na wywiad,zadawala pytania ogladnela malutka i Zuzia miala wczoraj krostki dwie na policzku i ona ze to jakies uczulenie ach wymyslaja
a swoja droga okazalo sie ze Zuzia ma uczulenie na oliwke Nivea bo jak dostala tej wysypki to nic niestosowalismy i jak przedwczoraj i wczoraj i uzylam to malutkiej wyskoczyly na głowce znow te krostki i na buzce a nic innego nowego niewprowadzalam takze musimy odstawic
zreszta ta peilegniarka powiedziala ze ponoc te Nivea uczulaja bo choc sa hypoalergiczne sa perfumowane a niepowinny byc
i zastanawiam sie nad kupnem Oilatum do kapieli i po
ogolnie to ta pielegniarka zdziwiona ze malutka taka spokojna
co oni odnije chca wszyscy mowia ze jest spokojna
mnie to cieszy a to najwazniejsze ze nic jej niejest
dzis Wiki musiala byc ubrana na czerwono i ledwo sie wcisnela w rajstopki jejku jak ona urosla masakra a jaka jest ciezka
fakt ma te 25 kg ale w porownaniu do Zuzi to jest duzy klopsik
no i mi ta pielegniarka gadala na temat karmienia piersia i wogle ze jest zwolenniczka no ja tez bym chciala to jej mowie ze to jzu 3 zapalenie i ze jak bedzie 4 to ja niedam rady juz karmic bo psychicznie sie wykoncze
a ona ze niepowinanm sie poddawac i wogle ze mleczko mamusi najlepsze
przeciez ja to wiem ale nie kosztem mojego zdrowia bo po ostatnim zapaleniu myslalam ze umre z bolu a po drugie i tak dlugo wytrzymalam bo niejedna by sie juz poddala a ja niechce byc przez caly czas na antybiotyku
no zobaczymy mam nadzieje ze bede mogla ja karmic chociaz do tych 6 miesiecy
bo bardzoooooooooooooo bym chciala
Michaś waży 4680
wow
to juz spory chlopak
Co do brzuszka i szarpania przy piersi nasza pediatra kazała tak jak myślałąm w pierwszej kolejności odstawić mleko. Potwierdziła, ze prężenie przy piersi to pierwsza oznaka skazy
hmm ciekawe czyli trzeba odstawic produkty mleczne
jak mus to mus
czyli co bedziesz jadla?/
same wedliny?ale w nich etz jest jakies bialko
Kala ;), pierwsze slysze ze mozna na piersi przekarmic ale widac czlowiek sie uczy cale zycie
a z ta herbatka
ide na sniadanko