hej
my dziś wybraliśmy się na przedświateczne zakupki i muszę powiedzieć ,że mój syn zachowywał się wzorowo
lezał sobie w wozeczku i albo spał , albo ogladał świat i chyba wiedziełą ,że musi ograniczyć swoje czeste kupki i zrobił tylko raz
oczywiście ja nic nie kupiłam dla siebie , bo jeszce nie wróciłam do swojej figury , mimo że wagowo jest dużo mniej to jednak w swój rozmiar sie nie miescilam i cycki w nic nie wchodziły
i takim sposobem maż sie ubrał a ja muszę jeszcze raz się wybrać , ąle na sama myśl mam dreszcze
a i jeszcze lolka ubrałam i koszulkę na chrzciny kupiliśmy, tylk ze spodenkami był problem i jeszcze muszę popatrzeć
a co do hemoroidów to mnie się same wchloneły , tylko po kardym załatwieniu się dają znać o sobie , a najgorsze jest to ,że nie zalatwiam się regularnie
zaczarowana, to że skóra schodzi to normalne , smarój dalej oliwka a bedie dobre , smarój nawet przy kardym przewijaniu , ja tak robilam , moj lolek miał wyjatkowo sucha skórke , ale juz jest ok
kilolek, moj tez tak miał ,że nie dawał sie położyć poziomo i tylko pionowo musiał być , i najlepiej na mnie mu sie spało i któregos dnia usnał na mnie na brzuszku i położyłam o na brzuchu w łóżeczku i tak spał i od tamtej pory jak nie chce spać na wzak to układam go na brzuszku i spi bardzo ładnie