oo, to pomoc będziesz miałabo przylatuje moja teściowa

noo, dobrze, że powoli z tego wychodzicieMaja Ok, ale Madzia dalej ma katar i pokasłuje więc do środy jeszcze przynajmniej będzie w domku...

no to jest nas dwiejestem na TAK

oo, to pomoc będziesz miałabo przylatuje moja teściowa
noo, dobrze, że powoli z tego wychodzicieMaja Ok, ale Madzia dalej ma katar i pokasłuje więc do środy jeszcze przynajmniej będzie w domku...
no to jest nas dwiejestem na TAK
noo, jak to człowiek troskliwy - mój ostatnio też dzwonił uparcie, chyba z 10 razy, a ja poszłam na spacer bez komóryA K jak wyszedł z pracy to dzwonił do mnie 31 razyi sie zdenerwował ze cos sie stało ze nie odbieram
(kończył prace o 15:30!!)
oo, lepiej szykuj bajki do oglądania przez pół nocyMadzia jeszcze spi!!Az boje sie myslec o której ona dzis zasnie
![]()
a to mi smaka narobiłaśide smażyć naleśniki
wiesz - chyba Madzi ten sen wczoraj dużo dałoo, lepiej szykuj bajki do oglądania przez pół nocy ale z drugiej strony - mówią, że podczas choroby sen najlepiej leczy
a Ty mi bo uwielbiamy z MAdzią krupnik!!! Dawno nie robiłama to mi smaka narobiłaś ja dziś gotuję wielki gar krupniku
noo, to suprrrMadzia wstała dziś znów o 9:50 zadowolona i wyspana![]()
oj, mi ostatnio też się tak zdarza, szczególnie jak mocno zmęczona jestemPowiedział że nieCoś mi sie film urwał
a Ty mi bo uwielbiamy z MAdzią krupnik!!! Dawno nie robiłam
łooo, bosheee, daj znać po lekarzu - mam nadzieję, że to tylko siniak będziedupsko boli, chodzić nie moge...
dziś ide do lekarza, bo kolor siniaka mam czarno bordowy...
noo, to ważnedzieci zdrowe, K też...
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość