- dla mnie to strasznie wczesniebo aż do 8.30 i
Andrzejek dzis do mnie przyszedl o 6.30,jak tata do pracy wyszedl i pyta,czy spac ze mna moze
leona, ja jeszcze tej cholernej lodowki nie rozmrozilam
a nie w kółko leżeć i się nudzić.
Milego denstysty
- dla mnie to strasznie wczesniebo aż do 8.30 i
a nie w kółko leżeć i się nudzić.
DziękiMilego denstysty
- ble,wiem...znam...wspolczujeprzy zakładaniu tych blaszek
- dokladnie tak,nie wiem czy widzialas nasza grudniowa Shive,tez drobna i z malym bebolkiem,a corcia urodzila sie ponad 3 kg,czyli ksiazkowono ale mnie się wydaje że idealnie dopasowany do mojej mizernej figurki
Dzięki,od wczoraj sobie przemywam ziołowym plynem,żeby mi sie zapalenie nie rozwinęło jakieś,bo rankę mam sporawą.ble,wiem...znam...wspolczuje
Kojarzę Shivę,bo co jakiś czas podczytuje grudniówkidokladnie tak,nie wiem czy widzialas nasza grudniowa Shive,tez drobna i z malym bebolkiem,a corcia urodzila sie ponad 3 kg,czyli ksiazkowo
- nie martw sie,bedzie dobrze,rana po wyrwaniu jest duuuuzo wiekszabo rankę mam sporawą.
- dokladnie,ja z Andrzejkiem naprawde stosowalam mase drogich kremow i nic to nie dalo,za to teraz smaruje tylko oliwka i wyszly mi tylko te juz istniejace,biale - nowych brak,bo brzusio mniejszy niz w pierwszej ciazyże mimo dbania o skórę i tak wyskoczą niestety.
Prawdanie martw sie,bedzie dobrze,rana po wyrwaniu jest duuuuzo wieksza
Ja smarowałam oliwką i kremem przeciw rozstępom na zmianę,teraz stosuję tylko sam krem bo po oliwce strasznie mi sie skóra na brzuchu łuszczy i swędzi.dokladnie,ja z Andrzejkiem naprawde stosowalam mase drogich kremow i nic to nie dalo,za to teraz smaruje tylko oliwka i wyszly mi tylko te juz istniejace,biale - nowych brak,bo brzusio mniejszy niz w pierwszej ciazy
Oj kochana,chyba my-styczniówki będziemy się musiały pogodzić że jedna z nas rozdwoi się najprawdopodobniej jeszcze w grudniu.Maz mi wmawia,ze urodze w tym tygodniu i zaczynam w to wierzyc
Faktna noworodkach i niemowletach bedziemy razem,wiec sie nie rozstaniemy
Jak mnie stwardnieje to też się mała nie rusza,no bo niby jak przy takim skurczu.A że twoje są dużo bardziej intensywne i częstsze to dzidzola nie czujesz.Jak cię to będzie dłużej niepokoić to może skontaktuj sie z lekarzembrzuchol jest jak skala,az sie troszke martwie,bo ma dziwny ksztalt i mala slabo sie rusza
ja mam juz prawie caly brzuch w czerwonych rozstepach, ladne to nie jest, ale ja sie nie przejmuje, bo wiedzialam, ze sie pojawia i zadne kosmetyki nic nie pomoga, skoro mam slaba tkanke laczna i tendencje do rozstepow. Mialam nadzieje, ze bedzie ich mniej, ale co tam, z czasem rozjasnieja i sie zmniejsza, a z golym brzuchem i tak nie chodzemój mąż i tak wypatrzył zalążki 3 rozstępów
rzeczywiscie brzmi to tak, jakby Zuzia nie chciala czekac do stycznia, ciekawe, na co sie zdecydujeto mnie zczyscilo i brzuch mnie boli jak na miesiaczke ale caly czasBrzuch jak skala i skurcze nieregularne.
sama wiem, jak mozna cieszyc sie z takiej czkawkiale teraz sobie usiadlam na odpoczynek,to czulam,ze mala ma czkawke
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość