Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 14:22

Martalka, karmisz jeszcze ??? Kurcze u mnie od 6 dni cisza :ico_noniewiem: to juz chyba na dobre koniec karmienia :ico_noniewiem: Iga sama tak zdecydowala wiec i ja sie musze pogodzic :ico_oczko: jeszcze 5 miesiecy i kolejny ssak bedzie :-D

no wiec ubralam choinke - oczywiscie z ,,pomoca,, Igusi :-D jest taka sobie...ale za rok bedzie piekniejsza bo Iga bedzie juz bardziej zainteresowana robieniem ozdob choinkowych wiec bedzie kolorowo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 15:12

nie, nie karmię już. Trochę smutno było, ale jakoś bardzo lekko nam poszło odstawienie. Zupełnie zapomniał co to cyc! A było to zaledwie miesiąc temu.

Oj tak, zaraz nowy ssak będzie :) Fajnie :D Lubię karmić, a poza tym, już na tyle znam siebie, że będzie znowu na luzie.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 15:15

cześć laseczki.
tylko jakies takie upalwy a nie krew...

u mnie dzisiaj to samo zauwazyłam ale pamiętam, że w poprzedniej ciąży miałam podobmnie w 7 tyg i dostałam tabletki chyba duphaston i wszystko minęło. We środe mam wizyte więc poczekam ten jeden dzien. ale troche mnie to zaniepokoiło...

[ Dodano: 2009-12-14, 14:16 ]
Oj tak, zaraz nowy ssak będzie :)

oj tak to prawda i zleci ani się obejrzymy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2009, 10:11

Witam z rana :ico_kawa:
my zaraz spadamy na grupe :-)
Dziewczyny Wy czujecie juz ruchy dziecka ?????

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2009, 10:43

mmarta, ja nie czuję jeszcze. Leci mi 14 tydzień, więc nastawiam się na 3-4 tygodnie czekania. Bo w drugiej ciąży ruchy czuje się te 2 tyg wcześniej niż w pierwszej ( i tak u mnie było ) ale w trzeciej już chyba tak samo jak w drugiej :ico_haha_01: Więc liczę na 18 tydzień :-D

NICOLA_1985

15 gru 2009, 13:38

hej
u mnie wszystko ok mało mnie na forum bo jestem zajeta szukaniem odpowiedniego kredytu, porownuje oferty bankow, w czwartek ma przyjsc babka z baknu i przedstawic nam jedna z ofert.
ide bo Karolina zgłodniała ja zreszta tez.. moze se jakiegos omleta zrobie dobrego :ico_haha_01:
musze kuchnie posprzatac i brac sie za obieranie ziemniaczków na obiad.

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2009, 17:31

Martalka, no wlasnie bo cos mi sie wydawalo ze niby cos tam czulam a od 2 tygodni nic nie czuje ruchow :ico_noniewiem: ale pewnie tak na dobre dopiero sie zacznie :-)
NICOLA_22, u nas podobnie to znaczy my dla odmiany wiemy jaz jaka umowa jaka rata i ile wplaty wlasniej ale domu nie mozemy znalezc :ico_haha_01: mam nadzije ze najpozniej za 3 miesiece cos znajdziemy :ico_sorki: a Tobie zycze powodzenia w znalezieniu najlepszej umowy z bankiem :ico_sorki:

bylam dzis u poloznej i slyszalam bisie serduszka wiec wszystko ok :-) do tego nie mogla mi pobrac krwi :ico_chory: kilka razu probowala i nic na koniec pobrala wiecie tam kolo nadgarstka gdzie czesto welfron wkuwaja :ico_chory:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

16 gru 2009, 10:35

witam!
kurcze u mnie chyba znowu d.. z ta ciaza...
ide zaraz na usg do szpitala wiec zobaczymy
ale mam przeczucie ze ciaza sie nie rozwija- nie mam juz plamien ale od kilku dni wogole zero jakichkolwiek objawow ani mnie piersi nie bola ani nic..... mam zle przeczucia :ico_noniewiem:
dam wam znac jak i co ale chyba na najblizsze pol roku musze sobie dac spokoj z probami :ico_zly:
w kazdym razie nic na sile dzidzia sama wie kiedy i co...

buziaczki dla wszystkich

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

16 gru 2009, 11:25

julie_377, może po prostu tak masz... Mnie też cały czas piersi nie bolały. Może tydzień to trwało i się skończyło.
Ale trzymam kciuki za USG.
do tego nie mogla mi pobrac krwi
Oj, to współczuję. Mi kiedyś przez to, że piguła nie mogła się wbić w rękę w żyłę zrobiła ogromnego siniaka na cały łokieć. :-/ (bo zachciało jej się wbijać wenflon w okolicach zginania ręki) :ico_puknij:

NICOLA_1985

16 gru 2009, 11:42

hej
u nas zimowo - spadł snieg :-D miło popatrzec na to za oknem hehe ale poweim wam ze wcale nie jest tak zimno wrecz przeciwnie bardzo przyjemnie :ico_haha_01:
byłam na rehbilitacjach z karolina - od poniedziałku juz jezdze z nia sama i doje sobie rade. cieszy mnie to ze nie jestem juz uzalezniona od nikogo.
co do ruchów o ktore pytałyscie to ja juz sama nie wiem.. lekarz mówi ze to nie mozliwe a ja tam czasem cos czuje mam przerwy nawet tygodniowe ze nie czuje nic .. ale wydaje mi sie ze umiem rozroznic rewolucje zołądkowo - jelitowe od motylka, rybki w brzuszku :ico_oczko: no ale zobaczymy kiedy to sie rozkreci na dobre i nie bedzie juz rybki tylko prawdziwe kopniaki :-) nie moge sie doczekac :-D
zycze powodzenia w znalezieniu najlepszej umowy z bankiem :ico_sorki:
:ico_sorki: dzieki

julie_377, musisz byc dobrej mysli kazda ciaza jest inna ja trzymam kciuki za dzidziusia zeby jednak sie rozwijał &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znac jak juz bedziesz po tym usg :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i oby to były dobre wiesci....

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”