Witajcie:)
Wiecie cos o Ani?
Yvon ale mala urosla wraz z wlosami sliczna filigramowa z niej dziewczynka. Choinka cudna taka rodzinna.
Martunia podziwiam za to ze potrafisz nie wiem jak to ujac ale chodzi mi o to ze tzrymasz sie postanowien i nie marudzisz ja jestem typowa polka marodupstwo mam we krwi. I nie potrafie ukryc żadnych swoich emocji. W pokera to ja bym nie pograla Co do Kacpra to chce go zapisac do przdszkola mam taki ambitny plan zlozyc 4 stycznia wnioski w trzech przedszkolach.
Wisienko a moze to juz kryzys wieku sredniego mojego Ryska bardzo odczulismy zmienial prace zwolnil sie czub jak bylam w ciazy jeszcze lizemy rany. A im bardziej sobie nie radzil tym bardziej zachowywal sie jak nastolatek. A to ze u nas w kraju wiekszosc zecia towarzyskiego kreci sie wokół wódy to inna sprawa. Jedno jest pewne jak bedziesz na sile prubowala odciac go od brata tym skutek bedzie odwrotny. Jedno co moge powiedziec to przeczekac.
Janiolku Marunia zabiłabym za balaganiarstwo Katastrofa miec zmywarke i z niej nie skorzystać
My sie nudzimy Rysiek dzisiaj pozno wrócił teraz usypia mlodego a raczej Kacper jego Plany sylwestrowe sie nie zmienily babcia miala jednak dzisiaj ta operacje. Bylam u niej na chwileczke ale spala.