oj u mnie tez z tym ciezkoja nie moge znalezc wygodnej dla siebie pozycji lezacej..
na sofie tez nie leze calkiem, raczej siedze z nogami wyciagnietymi
to ja tez moge powiedziec ze na boku dobrze mi sie lezy ale najwyzej kilka minutmi na szczęście jeszcze się dobrze leży, szczególnie na boku z tym że co jakiś czas muszę zmieniać boczek żeby było wygodnie :)
co za kolesTo mógł mi w ogóle nie mówić że coś jest nie tak
jezeli o mnie chodzi to chetnie poczekam jeszcze przynajmniej do przyszlego tygodniaTylko mnie nie wyprzedź :D
polozna stwierdzila, ze albo sa to przepowiadajace i moga sie pojawiac nawet przez kilka dni, albo to...nerka, bo promieniuje mi z boku podobno zdarza sie to u niektorychTo pewnie skurcze przepowiadające
oni zawsze albo paplaja za duzo, albo nic nie mowia...To mógł mi w ogóle nie mówić że coś jest nie tak
to ja mam nadzieje, ze poczekamy wspolnie do przyszlegoTen rok odpada
Dziwny doktorek,faktycznie mógł sobie odpuścić te straszenia.No i po wizycie. Jestem zła, lekarz mi siał panikę, kazał przyjść wcześniej a nie zrobił usg.
polozna stwierdzila, ze albo sa to przepowiadajace i moga sie pojawiac nawet przez kilka dni
No,no.Poczekaj jeszcze te kilka dni,bo widać że się nieźle rozkręcać zaczynasz z tymi skurczamito ja mam nadzieje, ze poczekamy wspolnie do przyszlego
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość