[ Dodano: 2009-12-31, 17:52 ]
wzajemnie kochana i niech Wam sie synus dobrze chowa i przynosi radosc kazdego dniaprzy okazji życzę Wam na Nowy Rok dużo zdrowia szczęścia i miłośći![]()

wzajemnie kochana i niech Wam sie synus dobrze chowa i przynosi radosc kazdego dniaprzy okazji życzę Wam na Nowy Rok dużo zdrowia szczęścia i miłośći![]()
ja to najlepiej poszlabym spaczaczynacie juz imprezowac?
oj biedna, mam nadzieje ze przejdzie szybkoja siedze z termoforem na plecach, szczegolnie boczki mi dokuczaja, moze to rzeczywiscie nerkiale tak na koniec ciazy
my wlasnie z mezem stwierdzilismy ze porod moglby zaczac sie juzzamawiam porod i ulge z pleckami na przyszly tydzien![]()
Nie ma się czym chwalić, jest najprostszy, z tym wkładem dla niemowlaka, no i nawet parasolka jest. Ale bardzo zadbany, czyściutki, no i już wypróbowany przez Piotrusia - i nawet już zdążył naderwać taką siatkę-moskitieręlilo pochwalisz sie oczywiscie wozeczkiem??
Super, że tak piszesz - mam nadzieję, że wszystkie będziemy mieć tylko dobre wspomnienia z niegoChoć wiecie co nie miałabym nic przeciwko temu żeby to przeżyć jeszcze raz...
poród to cudowne i niesamowite przeżycie
Jakby można to mogę się zgłosić na ochotnika, ale kto to wiem na kogo wypadnieto ktora zaczyna wysyp??????????![]()
![]()
to ja tez zamawiam juz bocianamy wlasnie z mezem stwierdzilismy ze porod moglby zaczac sie juz
Ja też się nie wyspałam.Moi rodzice wyszli od nas dopiero o 2,posprzątałam,umyłam się i położyłam w łóżeczku ALE sąsiedzi z góry balowali nadal.I tak prawie do 4 ranoNiewyspana jestem jak po porządnym sylwku
Ja sobie chętnie poczekam,nie wiem czemu jakoś mi się nie spieszy,chyba troszkę ze strachu.Z drugiej strony fajnie byłoby tulić już malucha w ramionach,ale jeszcze troszkę poczekam.Co do porodu to ja już też bym chciała.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość