Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 sty 2010, 21:25

Patrycja.le, dzielna dziewczyna z ciebie, że wytrzymałaś z tymi bólami. :ico_brawa_01: super, że maluch daje ci jakoś spospać. teraz kiedy jesteś jeszcze chora, to już w ogóle trochę więcej snu potrzebujesz. :ico_pocieszyciel:
powodzenia przy Kacperku i niech rośnie zdrowo!

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2010, 21:29

iw_rybka, Patrycja.le, witajcie, kochane, w domu :ico_brawa_01:
iw_rybka, Zuzia latwego startu na tym swiecie nie miala, ale jak piszesz, dacie rade, a z raczka tez na pewno wszystko dobrze sie skonczy :-) to teraz jeszcze poprosze o zdjatko z Zuzia :ico_oczko:

Patrycja.le, a gdzie Ty sie, biedaku, przeziebilas? Wracaj szybko do zdrowia :ico_sorki: zdjecia obejrzane, wzruszylam sie jak glupia, lezka mi sie w oku zakrecila :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

05 sty 2010, 21:30

zdjęcia super. a najlepsze to to z braciszkiem ;-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2010, 21:51

patrycja - nasz Andrzejek tez zadowolony z siostry,a jak mnie po tych siedmiu dniach zobaczyl,to powiedzial z takim zdziwieniem w glosie i radoscia -MAMA WROCILAS !!!Normalnie sie poplakalam jak go zobaczylam i uslyszalam.Przytulil sie do mnie,zaczal mnie calowac,szok.Ja przez 6 dni w szpitalu plakalam,z powodu zdrowia malej i tesknoty za Andrzejkiem.Normalnie baby blues na maksa :ico_wstydzioch:

Narazie nie okazuje zazdrosci o mala,tylko jak widzial,ze karmie piersia to chcial mleczko tez popic i raz kazal mi ja odlozyc,zeby "przytulic Andrzejka" ale poki co,nie ma sytuacji,zebym nie miala dla niego czasu,jak karmie piersia,to druga reka go przytulam,jesli akurat ma taka potrzebe - generalnie jest super.Wogole tacisynek sie z niego zrobil przez ten czas :ico_oczko:

A malutka kochana :-D

lilo

05 sty 2010, 22:15

Patrycja.le, witaj!!!!!!!!!!!!!!! Synuś prześliczny, malutki aniołek :ico_brawa_01:
Zdrówka dla Ciebie i twoich panów :ico_sorki:

Opisów porodu to ja czytać nie powinnam bo zacznie mi się przypominać mój pierwszy i znowu wpadnę w panikę :ico_oczko:

Ale wam dobrze, że już jesteście z dzieciaczkami w domku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2010, 22:19

iw_rybka, jejku co ta Zuzieńka musiała przejść.Ale teraz będzie już dobrze,duuuużo zdrówka dla Twojej córuni :ico_sorki:
Patrycja,zdjęcia śliczne a synek przesłodki. :ico_haha_02:

Leona, coś mi sie wydaje że w "takich okolicznościach" to ty za długo już z brzuszkiem nie pochodzisz :ico_oczko:

Ja do lekarza idę jutro rano,ciekawe czy sie cokolwiek zaczyna dziać,czy szyjka nadal leniuchuje na maksa.Zobaczymy co to będzie. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2010, 22:34

moje skarby najkochansze :ico_sorki:

Obrazek

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2010, 22:43

Ja do lekarza idę jutro rano,ciekawe czy sie cokolwiek zaczyna dziać
ciekawe, jak u Ciebie z tym wyglada :-)

iw_rybka, ale masz slodkie skarby :ico_brawa_01: A Zuzinka jak opalona po tych lampach :-) a jakie fajne ma wloski :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2010, 00:12

hejka

ja dopiero mam chwile na kompa :ico_oczko:

Patrycja, Iwona witajcie w domku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

sliczne dzieciaczki :ico_brawa_01: normalnie az sie poplakalam :ico_placzek: :-D :ico_oczko:
coś mi sie wydaje że w "takich okolicznościach" to ty za długo już z brzuszkiem nie pochodzisz :ico_oczko:
no zobaczymy jak minie dzisiejsza nocka
ja caly wieczor mierze i zapisuje skurcze i srednio wychodza co 15min
ciekawe czy w nocy tez tak czesto beda :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2010, 07:54

Witam z rana
Wpadłam dosłownie na moment,bo zaraz do lekarza jadę.
iw_rybka, fajne dzieciaczki :ico_brawa_01:
ciekawe, jak u Ciebie z tym wyglada :-)
Coś mi się wydaje,że u mnie póki co nic sie nie ruszyło,ale to za kilka godz będę już pewna :ico_oczko:
a caly wieczor mierze i zapisuje skurcze i srednio wychodza co 15min
ciekawe czy w nocy tez tak czesto beda :ico_noniewiem:
No,no.To tak jak napisałam.Pewnie nie wiele czasu zostało Ci już tego kulania się z brzuchalkiem :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”