Awatar użytkownika
myssa
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

06 sty 2010, 14:01

Ja tam bym się na twoim miejscu Helen, zdecydowała chyba na wywołanie:)...Dzidzia już bezpieczna a bolec i tak będzie i tak:)...Bynajmniej miałabyś już maleństwo obok siebie:)

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2010, 14:11

bolec i tak będzie
i to podwojnia, i ta glupia nerka i porod...

Awatar użytkownika
myssa
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

06 sty 2010, 14:16

Ale jak się nastawisz że to już i niedługo maleństwo będzie z Tobą to będzie dobrze:)..Mówię ci ja bym się zdecydowała na wywołanie:) :ico_oczko:

lilo

06 sty 2010, 14:21

Helen, strasznie współczuję, nie wiem co ja bym zrobiła, ale skoro tak boli - położna pewnie ma rację :ico_sorki: Trzymam kciuki!!!!!!!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2010, 14:42

Helen,bidulko jak ty się musisz strasznie męczyć :ico_olaboga: Strasznie Ci współczuję.Nie wiem jak ja bym postąpiła na Twoim miejscu,ale poważnie bym się zastanowiła nad tym wywołaniem.Im bliżej porodu to z tą nerką pewnie będzie gorzej.Musisz sobie przemyśleć dokładnie tą sprawę.
geheimnis, To może jednak coś cie ruszy jak mówi gin:)...Może na jakiś spacer się przejdz:)Ponąc pomaga...chociaz ja chodze praktycznie cały czas i mam tylko rozwarcie na 1 cm:)
No ja się z domu nie ruszam praktycznie w ogóle,a ten centymetr rozwarcia zrobił mi się w tydzień,bo ostatnio go jeszcze nie było.Szyjka w ten tydzień też skróciła się o 0,5cm.Więc może nie przenoszę tej ciąży,tylko w miarę terminowo urodzę.Fajnie by było :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

06 sty 2010, 15:08

Helen, po pierwsze brawa za 39.tydzień! :ico_brawa_01:
i po drugie, cholernie współczuję nerki :-/ mam nadzieję, że przemyslisz sobie na spokojnie to, co mówiła ta położna. może rzeczywiście wywołanie to dobry pomysł. dzidzia i tak jest bezpieczna już. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
myssa
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

06 sty 2010, 16:16

Współczuje Helen, geheimnis, a jak się czujesz?Po tym masażu nic się nie dzieje?

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2010, 16:23

geheimnis, a jak się czujesz?Po tym masażu nic się nie dzieje?
W sumie to nie czuję żadnej różnicy póki co :ico_noniewiem: Parę razy złapał mnie skurcz i to wszystko.Ale tak to ja miewałam już wcześniej.Nie nastawiam się że ten krótki masażyk coś w ogóle przyspieszy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
myssa
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

06 sty 2010, 16:45

No może jednak coś ruszy:)..Mi dalej chce się śmiac ze snu mojej Mamy..I już się nie mogę doczekac do wieczora jak napisze jej że jednak nie miała racji:)..Myślę że chyba bym coś już czuła jakbym miała urodzic:).. :ico_brawa_01: Tylko jakaś taka senna jestem..nie dośc że spałam prawie do 11,to jeszcze w dzień zasnełam na godzinke:) :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

06 sty 2010, 17:44

lilo - nie martw sie,drugi porod naprawde lepszy - zobacz,Zuzia wielka,a porod 3,5 godzinki :ico_brawa_01:

A teraz to faktycznie pyza z niej,z dnia na dzien jest ladniejsza,bo jak sie urodzial,tobiedna byla taka cala opuchnieta :ico_olaboga:

geheimnis, dzieki serdeczne :ico_sorki:
Wiesz,cos w tym nie rozsiadaniu sie na kanapie jest - ja ostro przygotowywalam swieta,sprzatalam,gotowalam i po swietach wody odeszly i urodzialm,wiec pani ginekolog moze miec racje,czas pokaze :ico_brawa_01:

Helen - Zuzka faktycznie opalona,a wloski ma cudowne - geste i krecone czarnulki.Jak z Jedrusiem w ciazy bylam,to sobie wyobrazalam,ze takie bedzie mial - a urodzil sie taki lysawy szatynem,wiec Zuzia wynagrodzila :ico_brawa_01:

A co Ci tak nerka dokucza? :ico_nienie:

A u ciebie jeszcze tylko 7 dni :ico_szoking:

leona - dziekuje :ico_sorki:

Ale numer,wlasnie doczytalam,ze juz tulisz Marcelka - GRATULACJE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek

MYSSA - oby sen mamy byl proroczy :ico_oczko:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2010-01-06, 16:46 ]
U nas dobrze,malutka budzi sie w nocy co 3 godzinki na jedzonko,zjada i dalej spi. :-D W dzien tez sporo spi,grzeczna jest i taka kochana,a tatus zakochany w coruni :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”