Ja też mam mieć robione USG na lepszym sprzęcie w typowym gabinecie usg. Nie wiem na ile on jest lepszy od tego w gabinecie mojego lekarza, ale skoro on mnie na nie wysyła, to liczę, że sporo lepsze. Tylko czy ma też 4D to nie wiem :) Mój gin powiedział, na moje pytanie czy warto robić usg4D coś w tym tonie: "Usg 4D nie ma żądnej wartości dla badania, wszystkie pomiary robi się i tak w 2D. Umówię panią na dokładne usg i tam wszystko dokładnie pani zrobią."
Tak więc po twoich słowach, zastanawiam się czy miał na myśli również 4D.. ale raczej nie.
Twardnieje wam brzuch? Mi zawsze rano. Mam sporą i twardą piłkę w podbrzuszu... Muszę o tym z ginkiem porozmawiać. A wieczorkiem już mi ciut ciąży...
Julchik, no takie mam przeczucie, ale nie wiem czy to nie dlatego, że w poprzedniej ciąży każda myśl o dziewczynce wyglądała podobnie (eee, na pewno chłopiec będzie). No i był. Więc teraz te moje przeczucia takie... dziwne są.
No i w sumie nie wyobrażam sobie nie wiedzieć. Obym się następnym razem dowiedziała!! a nie jak z Damiankiem, w 25 tyg!!
A to dlatego, że mam już odłożony cały karton chłopięcych ciuszków. Dresików typowo chłopięcych, spodni. A moja znajoma będzie sprzedawać dziewczęce (well, na razie trzyma dla mnie

). Więc może od niej się zaopatrzę. A sama swoje, znaczy Damiana sprzedam, żeby mieć na nowe kasę.
A jak będzie chłopiec :) No, to żadne roszady nie będą potrzebne