Ooooooooo - czyżbym o czymś nie wiedziała?????????? Mam nadzieję, że to prorocza pomyłkalilo - to ladnie ci poszedl porod
Na razie dalej 2w1
No niestety u mnie cisza.Nocka w większości ładnie przespana,tylko nad ranem mój kot stwierdził że on już się wyspał i ktoś powinien się z nim pobawić.Także od 4do 6 zganiałam kocura z mebli np z regału,na który się wspiął po fotelu.No masakra jakaś.no ciekawe co u geheimnis czy u niej sie cos zaczelo
Oby to była prorocza pomyłka.mogłoby się coś już u Ciebie Lilo ruszyć.Przynajmniej jedna z nas będzie miała z główki porodzik Także nie krępuj sięMam nadzieję, że to prorocza pomyłka
Dzięki, dzięki, chętnie bym skorzystała, ale nie wiem co na to ten uparciuszek w brzuszkuTakże nie krępuj się
Tak mam dziś mieć robione KTG i potem normalna wizyta u gina u mnie w przychodni.Ciekawa jestem co mi powie.geheimnis, a ty dziś masz wizytę???
No tak zostawiliby Cię w szpitalu i nie wiadomo ile czasu by Cię chcieli trzymać.Bo chyba nie wywołują porodu tak od razu pierwszego dnia?No nie?Jutro mam się zgłosić na kontrolę do szpitala i tylko się boję żeby mnie nie chcieli zostawić już.
No właśnie pewnie bym tylko leżała i czekała. Chociaż jutro ma dyżur mój lekarz i pewnie jakbym chciała to by coś zadziałał. Ale jak wszystko jest ok to ja tak od razu nie chcę...No tak zostawiliby Cię w szpitalu i nie wiadomo ile czasu by Cię chcieli trzymać.Bo chyba nie wywołują porodu tak od razu pierwszego dnia?No nie?
Pewnie,jeśli wszystko jest i będzie ok to po co?Zwłaszcza ze teraz masz Piotrusia jeszcze.Ale jak wszystko jest ok to ja tak od razu nie chcę..
Jeśli się okaże że jest taka potrzeba to nie będziesz miała wyjścia i zostać trzeba będzie.Ale póki co bądź dobrej myśli że będziesz mogła spokojnie dalej czekać w domciu na rozwój sytuacjiNo ale drugiego dziecka też nie chcę narażać...
oj zeby to tak mozna bylo sie wyspac na zapasa tak serio to wysypiajcie się dziewczyny jak tylko możecie bo potem jest gorzej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość