wydaje mi sie ze mało, ale możesz sobie znaleśc na necie kalkulator przyrostu wagi w ciązy i tam masz opisane ile powinnaś przytyćod początku ciazy na plusie mam tylko 3,5 kg chyba ciut mało jak na prawie 6 miesiąc![]()
_
malutko ale z drugiej strony o ile dzidzia prawidlowo sie rozwija to fajnie bo nie bedziesz miala problemow z nadwaga po ciazygozdzik napisał/a:
od początku ciazy na plusie mam tylko 3,5 kg chyba ciut mało jak na prawie 6 miesiąc
_
wydaje mi sie ze mało, ale możesz sobie znaleśc na necie kalkulator przyrostu wagi w ciązy i tam masz opisane ile powinnaś przytyć
ja tez dużo przytyłam i daje mi to do myślenia, ale nie chcę sie zbytnio stresować. przyjdzie na to czas po porodzieTroche zazdroszzcze bo ja mam juz 7-7,5kg do przodua mnie stresuje ta waga
ja już bym dawno to zaczeła robić, tylko mąż się stresuje, że co wizyta to nowe zmartwienie - najpierw skrócona szyjka, potem miękka szyjka a teraz znowu to twardnienie brzucha. ale coś zacznę i tak już kupować - nie mogę sie już doczekaćwisnia ma rację, Alkasbir, zacznij kupować choć po kilka rzeczy w miesiącu teraz, bo później nie wyrobisz z kasą. a skoro nie ma u ciebie powodów do zmartwień to tymbardziej.
minimalnie albo nawet wcale nie widać ze były używanesłyszałam, że lepsza od gruszki jest FRIDA do noska.
właśnie, to samo chciałam napisać!kupiłabym jakiś krem do buzi np z emolium lub tez z olatium z filtrem na polko
na razie tyle mi sie przypomniało a nie wiem czy napisałaś o podkładach dla siebie i na łóżko
polecam tez tamtum rossa kupic w saszetce tak z trzy potem to rozpuścić w 0,5 l butelce z dzióbkiem i obmywać krocze po każdej wizycie w kibelku pomaga goić sie ranie po cięciu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość