Witam
Ja od soboty się nie odzywam ale znowu mieliśmy problemy
juz słów mi na to wszystko brak jakies fatum czy co
w sobote mój maz miał wypadek samochodowy jak wracał z pracy wyskoczyła mu prosto przed maske sarna - dzieki bogu on cały ale samochód skasowany a że dojeżdża po 100 km codziennie do pracy trzeba było załatwić inne auto bo jak na złośc w moim komputer ma błąd i nie odpala
zreszta jest w benzynie i żłopie jak smok. Więc trzy dni jeździliśmy i szukaliśmy czegos odpowiedniego dla nas i naszego juz pustego portfela - wydatek niemały i nieplanowany a i tak juz było krucho z kasa
dośc narzekania
Z miłych rzeczy to napisze wam ze dziewczynki zdrowe i usmiechnięte
Ida codzień to coraz więcej umie już potrafi wydobyć z siebie takie gardłowe -"mam"
ząbki nadal dokuczaja choć chwilami jest spokojniej
Lece doczytać zaległości
[ Dodano: 2010-01-27, 19:15 ]
Sabcia, - malutka śliczniutka synek też fajny chłopczyk
a pogoda to rewelacja my mozemy sobie tylko pomarzyć bo jeszcze cały luty ma byc taka zimnica
Wiolaw - gwiazda Ci rosnie ze ho ho śliczna dziewczynka no i malutki tez słodziak, wogóle cała rodzinka fajniutka
Magduś 81 - jakie wkońcu ubranka wybrałas dla chłopców ?
Pisałyscie o 1% z podatku my juz podarowalismy go na chore dziecko - uważam ze super z tym podatkiem bo tak to państwo zawłaszcza a tak zawsze kogos mozna wspomóc
Jeżeli chodzi o męza to ja nie mam co narzekać mój to jak wraca z pracy to jak niania i gosposia i przy dzieciach pomoze nawet sam Idke kapie
a i w garkach pomiesza i pranko wstawi, zakupy robi lepiej ode mnie tzn. konkretniej
jedyny minus nie umie prasowac i to juz zawsze musze sama