ja póki co siedzę sobie spokojnie na zwolnieniu w domku i leniuchuję. nie zaczęłam nowych studiów. ale od października planuję wrócic na mgr.a rozumiem że Ty robisz mgr?
Ja chyba miałam 2 razy robione USG,mój lekarz mi dosyć często robił przy Tomku bo chyba sam się bał jak mały się tam się ma w brzuszku a bo mam problem ze zdrowiem i miałam bardzo połamaną miednice! więc wolał doglądać.że co najmniej raz powinnam mieć już zrobione USG na następną wizytę idę już drugiego gabinetu
no właśnie to dosyć zadziwiające, co Tomek ma po ojcu krew,czyli chyba b rh+agniecha, poradzisz sobie, na pewno. A co do konfliktu, my też mamy niby. Niby, bo fizycznie nie wystąpił, choć obaj chłopcy mają właśnie konfliktową ze mną grupę krwi- po mężu. A jaką grupę na twój synek??
i dobrze to już czas,dzieci są gotowe w wieku 2 lat, Tomka właśnie wtedy oduczyłam, byłam u teściowej ale mieliśmy o tyle dobrze że było bardzo ciepło, Tomek latał po podwórku bez majtek i z kupką było troche problemów, tzn dłużej się uczył rozróźniać o co idzie? ale teraz jest super woła sii i ee, do przedszkola może iść, poresztą tak słyszałam że przedszkola stawiają warunek że dziecko ma być bez pampersa!siedzimy z Karolinką w domku, pomału zaczynamy po raz kolejny próby oduczenia od pampersów młoda od kąd wstała jak na razie chodzi w majtkach i to suchych![]()
ja tez to słyszałam ale z doswiadczenia wiem ze nie do konca to jest tak.. moja kolezanka posłała swoja córke do przedszkola i Oliwia jeszcze sikała do pampersów, nie robili problemów. co przedszkole to inne zasady ... zalezy duzo od osob ktore tymi dziecmi sie zajmuja.. z niektorymi idzie sie jak widac dogadacsłyszałam że przedszkola stawiają warunek że dziecko ma być bez pampersa!
na nowe to raczej nas nie byloby stac tymbardziej ze nowe sa oddawane w stanie surowym zamknietym, a my chcielismy kupic juz takie po przynajmniej czesciowym remoncie do 160 tys zł maxymalnie. no i kupilismy za 164 tys zł m5.kupiliście nowe czy w starym?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość