u nas pada znowu snieg, maz w pracyod 7 do 20 wiec caly dzien sama

dzieki, wczoraj bylo u nas tak pieknie swiecilo sloneczk i bylo bosko na dworze, zuza padla po powrocie z dworu spala 2 godziny a juz nie sypia mi w dzien od lata, wiec musiala sie zmeczyc.basia24, jakie fajowe zimowe zdjęcie Zuzanki
nie 3 juzBasiu, zazdroszczę Ci tego USG w sobotę, czy to pierwsze???
tak spala ladnie w nocy tylko zasnela dopiero o 23, ona nie spi w dzien wiec musiala byc nie zle zmeczona.A Zuzia Ci padła po spacerku a potem w nocy dobrze spała?
ooooooooooowyszlo mi na nim ze jestem tydzien do przodu niz mam tutaj.
hahah ja jak bylm ostatnio 4 tygodnie temy na usg to tez mi sie 6 luty wydawal dlugoo a teraz juz pare dnijest ona stanowczo za dluga bo dopiero na 25 luty.
ja tez mialam takie mysli nie moglam spac w nocy i w ogole, teraz niby tez sie martwie dziecka jeszcze nie czuc czasami cos tam "kopnie" ale to jeszcze nie to co w nap 20 tygodniu, wtedy martwimy sie juz zupelnie o cos innego.najgorsze jest to że mam tyle różnych dziwnych mysli, boję się czy wszystko jest OK.
jejciu już w 5 ????yyyyyyyyy w 5 piotym mialam pierwsze w 7 mialam nastepne no i teraz w 11 bede miala.
Antoś w pażdzierniku 2009 zaczął chodzić do porzedszkolu, na poczatku mało co rozumiał...a teraz juz kilka miesięcy minęło i powiem Ci żezaczyna zdaniami cos tam mówić...i chyba więcej rozumieć, ma przyjaciela w przedszkolu, więc chyba nie jest żle....Magdalena_82, a jak synkowi idzie angielski ???/ no i Tobie??? dobrze juz mowicie??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość