Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

01 lut 2010, 14:55

tibby, ja mam babke piaskową-coprawda kupna ale jesli masz ochote to poczestuje
ja to juz nic nie pieke nawet bo boje sie ze za duzo zjem :ico_wstydzioch:
mowie Wam jak ja sie ta waga stresuje :ico_wstydzioch:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 14:56

tibby, wlasnie zobaczylam na twoj suwaczek jestescie ze soba 9 miesiecy i ponad 3 tygodnie ale to od tej pory sie spotykacie czy to od zareczyn??
planowaliscie dzieciatko??
jak jestem wscibska to nie musisz odpowiadac :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2010-02-01, 13:57 ]
kratka, niepotrzebnie :-)
przeciez nie objadasz sie od rana do nocy i maly frykasik nie zrobi krzywdy.
a kiloski zgubisz w trakcie karmienia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

01 lut 2010, 15:02

tibby, wlasnie zobaczylam na twoj suwaczek jestescie ze soba 9 miesiecy i ponad 3 tygodnie ale to od tej pory sie spotykacie czy to od zareczyn??
planowaliscie dzieciatko??
jak jestem wscibska to nie musisz odpowiadac
krotko sie znacie... ale niejednokrotnie nie ma to znaczenia...
kratka, niepotrzebnie
przeciez nie objadasz sie od rana do nocy i maly frykasik nie zrobi krzywdy.
a kiloski zgubisz w trakcie karmienia
chyba mam uraz po poprzedniej ciazy- mialam wtedy innego gin ktory opieprzal mnie strasznie ze za duzo tyje

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 15:05

lidziasc, co ty nie jesteś wścibska.
od 9miesięcy jesteśmy parą. zaręczeni jesteśmy od sierpnia. a dzidzi nie planowaliśmy (tzn, wiedzielismy, że chcemy stworzyć dzidzię, ale nie tak szybko). Tobi zrobił rodzicom psikusa i się pospieszył. ale się nie załamaliśmy. postanowiliśmy zebrać się w sobie i poradzić sobie z całą sytuacją. a teraz nie wyobrażamy sobie życia bez tego rosnącego z tygodnia na tydzień brzucha ;-) ciąża zdecydowanie nas zbliżyła.

[ Dodano: 2010-02-01, 14:11 ]
chyba mam uraz po poprzedniej ciazy- mialam wtedy innego gin ktory opieprzal mnie strasznie ze za duzo tyje
mój ginek powiedział, że daje mi pozwolenie na utycie do 15kg :ico_haha_01: mam szczerą nadzieję, że aż tyle jednak nie utyję :ico_sorki:
i tak jak lidziasc, mam nadzieję, że podczas karmienia i zajmowania się maluchem wszystko zniknie. oby nawet z nawiązką jakiś 5kg :ico_sorki:

przymierzaliśmy się do bycia z moim M. jakieś pół roku... w końcu jednak się zdecydowaliśmy i od samego początku jest super. oby się nie popsuło na zaś. :ico_sorki:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 15:21

krotko sie znacie... ale niejednokrotnie nie ma to znaczenia...
dokladnie!!!
ja znam pare ktora ma jeszcze krotsza historie...
poszli ze soba na stodniowke :-D nie znali sie wczesniej tylko "widzieli" bo ktos ich umawial.
impreza zakonczyla sie w łóżku i.. ciaza blizniacza!!!
sa super malzenstwem!!!!!!!!! slub wzieli sporo po porodzie <chyba z rok>

A sa pary co chodza ze soba bo wie ile i lipa
ciąża zdecydowanie nas zbliżyła.
i bardzo dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
w końcu jednak się zdecydowaliśmy i od samego początku jest super. oby się nie popsuło na zaś.
najwazniejsza jest dobra decyzja :)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 15:26

niezła historia z tą studniówką! :ico_szoking: ale pocieszające jest to, że im się wciąż układa.

my ślub chcielibyśmy na lato zrobić, ale wszystko się okaże. chcieliśmy połączyć chrzciny i ślub w jedną ceremonię, ale zobaczymy jak będziemy stali z kasą. i tak całą imprezę chcielismy w sumie zrobić w domu (zaprosić najbliższą!!!! rodzinę, świadków, chrzestnych) a znajomych zaprosić na zaś gdzieś do jakiegoś lokalu i tam spędzić miły wieczorek świętując.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 15:32

chcieliśmy połączyć chrzciny i ślub w jedną ceremonię
i fajnie bo jedna imprezka i za jednym zamachem
a to koscielny byscie brali czy tylko cywilny??

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lut 2010, 15:34

no ja juz po obiadku

my z mezem poznalismy sie w maju 2008 w listopadzie juz mieszkalismy ze soba a 14 lutego sie zareczylismy po czym w sierpniu 2009 wzielismy slub wiec bylismy ze soba 1.3 miesiace.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 15:36

chcemy kościelny. ale wiemy ile to przygotowań i kasy idzie, więc jeszcze mamy chwilę by się zastanowić. a poza tym, powiedziałam mojemu M., że muszę schudnąć żeby mieć większe pole do popisu przy wybieraniu sukienki - i tak planuję tylko ją wypożyczyć - taniej. :ico_sorki:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 lut 2010, 15:47

my po roku sie zareczylismy po 2 chcielismy slub ale wpadla siostra seby i rdzice jej musieli zrobic wesele wiec poczekalismy jeszcze rok
planuję tylko ją wypożyczyć - taniej
ja tez pozyczalam i jak na tamte czasy :ico_oczko: byla sliczna :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”