kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

03 lut 2010, 23:50

a ja od jutra urzedy :ico_sorki: :ico_sorki: i poczta :ico_brawa_01: pracowity dzień :ico_noniewiem:

miłych snów :ico_ciezarowka:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

04 lut 2010, 08:59

hejeczka
witam sie z toscikami i herbatką.
ja cos zasmarkana jestem i do poludnia nie zamierzam wychodzic z łóżezka... :ico_oczko:
chyba ogolnie zrobie sobie dzis dzien lenia,
nastawilam pranie to tylko powiesze.
obiadku nie musze robic bo mam gołąbki od tesciowej :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2010-02-04, 08:14 ]
co do wozeczków to jak myslicie????????

Taki treeco ktory pokazywalam juz wczesniej??

http://www.allegro.pl/item903964514_tre ... _kola.html

czy z tych z czestochowy:
model VESPER albo CAPRI4

http://www.el-jot.com.pl/katalog.htm

[ Dodano: 2010-02-04, 08:37 ]
skopiowalam mego posta tutaj moze uda sie reanimowac temat i tu dziewczyny z roznych terminow beda wklejaly swoje propozycje i fajne rzeczy z wyprawki

http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... start=1450

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2010, 09:51

lidziasc, mi sie podoba ten treeco bo ma te skrecane kolka a one strasznie sie przydaja i ulatwiaja jazde. Ja np strasznie sie rozerwalam przy porodzie, a wozek kupilam taki tradycyjny i bardzo ciezko bylo mi skrecac nie mowiac juz o bolach wrrr, a potem to juz tylko nieprzyjemnie tak ciagle naciskac na wozek zeby skrecic. No i lubie design tego pierwszego. Cena tez przystepna!!!
gozdzik no trzeba brac pod uwage ze wczesniej warzylam 47 kilo :-D wiec chudzinka bylam straszna. Blond wloski mam i ja tylko farbowane :-D Maz szatyn ale tez farbuje na czarno. Wiec jak tak sobie idziemy to nieraz padaja pytania dlaczego ona taka blondyneczka hihihi ja bylam dokladnie taka sama blondyneczka jak Julcia jak bylam mala, nawet ciut bardziej taka albinoska :-D ale z wiekiem zrobily sie takie bardziej zlotawe i wtedy zaczelam juz farbowac wloski no bo kolorek wogole do mnie nie pasowal.

wczorajsza nocka przez to siedzenie przed komputerem mialam straszne bole i prawie wogole nie spalam wrrr :ico_zly:
krwawienie babeczki wczoraj krwawilam i dzis tez ale juz mniej , w sumie niewiem bo w sobote bylam w szpitalu i mi wszystko zbadali, wszystko zamkniete, wiec nie wprost mi uwierzyc ze to cos powaznego, powiedzieli mi ze moze sie zdarzyc ze niektore babki jak maja taka spulchniona pochwe to latwo im o krwawienie, ale ja w sumie ostatnie mialam w 3 miesiacu ciazy. Wy tez tak macie takie krwawienia czasem?? A brzuszek malo sie mi dzis stawia tylko duzo mialam tych menstruacyjnych bolow, ale te tez w sumie wyjasnilismy ze to promieniowanie z tylu mojej miednicy, bo w szpitalu na ctg bylo widac ze nie ma skurczy a ja mam bole. Wiec juz sama nie wiem. dzis ide na przygotowania do porodu wiec spytam polozna co i jak.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2010, 10:23

Witam Mamuski ,ja wczoraj zle sie czulam ,ale polezalam i bylo juz ok!!

Zobaczcie co zdobylam dla naszego synusia :-D

http://allegro.pl/item902745897_zobacz_koniecznie.html

lidziasc, ten pierwszy wozek jest super :-D

MamciaKochana, to oby juz nie bylo krawawienia i bylo ok ,ja niemam krwawien ,ale w 1 ciazy mialam co jakis czas!

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2010, 10:51

Witam,
u mnie słonecznie od rana :-D

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2010, 10:58

Frydza, no wlasnie, ale nic Ci nie bylo? znaczy mozna miec krwawienia takie sobie ot tak, jak sie czuje ze nic sie nie dzieje specyficznego w strone porodu???

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lut 2010, 11:03

MamciaKochana, mi wlasnie nic nie bylo zadnych dolegliwosci i krwawienie ,dostalam jakies tablety i mi przeszlo!!
Moja przyjaciolka tez strasznie krwawila w ciazy 2 razy ,lekarze ja badali i wszystko bylo dobrze nie wiadomo z czego to!

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lut 2010, 11:16

ja się zbieram do urzędu miasta :ico_noniewiem: ale mi się nie chce

[ Dodano: 2010-02-04, 10:41 ]
do później - pa...

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

04 lut 2010, 11:46

MamciaKochana, ja krwawien nigdy nie mialam i oby tak zostalo :ico_sorki: chociaz tez czytalam ze przy obrzeku pochwy podkrwawianie sie zdarza... ale chyba takie malo obfite.

lidziasc, ten ze skretnymi kolkami fajnie wyglada ale poczytaj na forach opinie o nim... wazne zeby byl trwaly i sie nie psul. Firmy kompletnie nie znam. Wiem, ze na forach pisza ze coneco jest do bani. Ja mam wozek implast i jestem bardzo zadowolona- przez 2 lata ani razu nas nie zawiodl, ani jednej naprawy nie mial. Ja tam go uwielbiam i mam nadzieje ze przetrwa wszystkie nasze dzieci :-D

Bylam wczoraj u gin i wszystko u mnie ok :-) szyjka ladnie trzyma, macica miekka... :-)

stawiam :ico_tort: za 28tyg :-)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

04 lut 2010, 12:33

kratka, wiem implast tez mi sie podoba BOLDER ale cena wyższa :ico_placzek:

Mamcia kolezanka seby tez tak krwawila a wszystko bylo ok..oby i tak bylo u ciebie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”