wielkie

wiola85, brzuch rosnie rosnie

udalo mi sie dostac dzis ksiazeczke ,,moja mama ma w brzuszku domek dla malenstwa,,

kochany lokatorek a mnie rosnie ale od zarcia ktorego za duzo nie jem i w tym najwiekszy bolrzuch rosnie rosniejuz jest calkiem spory pepol powoli wychodzi
mala daje czadu
Eeeee,a Marta nie bedzie czasem miala dziewczynki o imieniu Amy?ja pamietam ze tak chcecie nazwac syneczka
Moja Natalie robi dokladnie to samo,probuje piskiem i placzem mnie brac,ale trafila na mocnego przeciwnikaNina z aniolka zmienila sie w lobuza ktory probuje placzem wymusic wszystko
No to szkoda,ale teraz sa dobre czasy na kupienie domu,wiec na pewno znajdziecie jakis superowyta chata ktora mielismy kupic przeszla nam kolo nosa i sie wkurzylam
Nic sie nie przejmuj,ja rzucilam palenie kilka miesiecy temu i oczywiscie natychmiast wrocilam do wagi z po ciazya mnie rosnie ale od zarcia ktorego za duzo nie jem i w tym najwiekszy bol
Biedny nasz Ericzek,wszystko bedzie dobrze Pati,na szczescie dziecko szybko sie regeneruje po wszelkich zabiegach czy operacjach,ale wiadomo,ze wszyscy to przezyjecieA na dodatego czeka nas zabieg
E no,dlaczego jeszcze nie wkleilas fotki?ja go musze zobaczyc,tech chce takibrzuch rosnie rosnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość