tibby, no pewnie ze sie pochwale a wozek x-landera jeszcze nie wyjdzie nas tak drogi bo 1300 gdyz mam ten rabacik
a co do stanika to wlasnie mam nadzieje ze sie dobrze wymierzylam teraz mam 85B ale jest troszke przymaly i w piersiach i pod biustem. wiec teraz zamowilam 90c
[ Dodano: 2010-02-08, 12:21 ]
a moj M wlasnie mi uswiadamia ze jeszcze w przeciagu 2 tyg pojedzie do szwajcarii. ja mu dam szwajcarie. Tlumacze sie ze jak zle sie poczuje albo zaczne rodzic to kto mi dowiezie rzeczy do szpitala mama nie chodzi babcia tez
jejku, ja miałam przed ciążą 80c...
teraz muszę zamówić albo 80D albo nawet E... wszystko zależy od miary... zamówiłaś jeden czy więcej?
bo ja myślę, że na początek 1 wystarczy... zobaczy się później. zawsze można iść do sklepu i kupić kolejny.
ja jeszcze mam taką sprawdzoną fajną kobietę, co prowadzi w Poznaniu sklep z bielizną i świetnie dobiera staniki. może jeszcze przed zakupem u niej się zjawię... 70zł to trochę dużo. Za swój obecny dałam 40 i go uwielbiam.
Ja jak karmilam na lezaco to oczywiscie tez tylko pieluszke podkladalam ale teraz bede zmuszona kilka razy na dzien karmic na siedzaco stad pomysl na tego rogala.
Ja wtedy mialam z canpola 80D i taki teraz tez kupie